Testimonial Marieke van Dijk

Al meer dan 20 jaar werkt Marieke van Dijk als praktijkopleider bij een geriatrisch revalidatiecentrum. Om haar studenten nog beter te kunnen begeleiden en beoordelen, volgde ze de MBO-opleiding Verpleegkundige Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) niveau 4. Ze vertelt hoe ze het studeren heeft ervaren en wat het haar heeft opgeleverd.

‘Ik wilde het in mijn eigen tempo doen, daar heb je bij NCOI de ruimte voor’

Spannend om weer te studeren

“In het begin zag ik er wel een beetje tegenop om de opleiding online te volgen, zonder iedere week naar school te gaan. Daarnaast was het alweer even geleden dat ik een opleiding had gevolgd; extra spannend dus. Met de juiste planning, hulp en begrip van het thuisfront was het goed te combineren met mijn baan. De opleiding sloot ook volledig aan op de werkpraktijk. Alle opdrachten die we moesten maken, kwamen daadwerkelijk in de praktijk voor. Ik wilde het graag op mijn eigen tempo doen, daar krijg je bij NCOI de ruimte voor.”

Testimonial Marieke van Dijk

Studeren via e-learning

“Ik heb deze opleiding altijd al willen volgen om me meer te kunnen verdiepen in het verpleegkundigenvak. Dat hield me gemotiveerd. Ook de verdieping en het vergaren van steeds meer kennis, zorgde ervoor dat ik wilde blijven doorleren. De opleiding volgde ik voornamelijk via e-learning, maar de docenten die ik heb gehad vond ik prettig. Ze beschikten over veel kennis, waren betrokken en ik kon altijd met mijn vragen bij hen terecht. Ondanks dat ik de opleiding via e-learning heb gevolgd, voelde het als een traditionele opleiding.”

Oefenen in een skillslab

“Tijdens de lessen Verpleegtechnische handelingen had ik veel contact met medestudenten, dat vond ik erg prettig. Ook om even met hen te sparren over de opleiding. Wij hebben samen een dag geoefend in een skillslab-lokaal ter voorbereiding op het examen Verpleegtechnische handelingen.”

Verder studeren in de toekomst

“De opleiding heeft me veel kennis opgeleverd, maar ook de juiste tools om verpleegkundigen in opleiding goed te kunnen begeleiden en beoordelen. Op mijn werk verzorg ik regelmatig scholingen, zoals een BIG-vaardigheden praktijkdag. In de toekomst wil ik me hier nog meer in verdiepen. Ik denk er daarom aan om de HBO-programma Opleidingskunde te volgen, ook bij NCOI.”

Naar overzichtspagina
Portret Patty Wijnen
Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Portret Sirous Kavehercy
Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Portret Ans Oude Geerdink
Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.