Testimonial Max Nauw

Om meer te weten te komen over de werkwijze van zoekmachines als Google en mogelijkheden om je eigen positie in zoekresultaten te verbeteren volgde Max Nauw samen met zijn collega de training Search Engine Optimization (SEO). De 1-daagse training leverde zijn organisatie al snel een mooi resultaat op, namelijk een stijging van 6 posities in Google. 

‘De docent maakte voor mij echt het verschil’

“Samen met een collega wilde ik mij meer verdiepen in SEO en de technieken daarachter. We wilden kijken hoe we onze website zelf konden optimaliseren om zo een hogere positie in de zoekresultaten van Google te krijgen. Daarbij ging het vooral om hoe werkt het aan de achterkant van de website. Welke technieken komen erbij kijken? Hoe zorg je dat je beter gevonden wordt door mensen en wat voor teksten zijn daarvoor nodig? Om dat onder de knie te krijgen, volgde ik de training Search Engine Optimization (SEO).”

Testimonial Max Nauw

Goed voorbereid naar de training

“Omdat het maar een korte training was van 1 dag, had ik voorafgaand wat vragen op papier gezet. Dan wist ik zeker dat ik resultaat uit de training zou halen. Dat ging dan om vragen die gerelateerd zijn aan onze organisatie. Van tevoren dacht ik dat de training heel globaal zou zijn, maar dat was niet zo. De docent probeerde voortdurend aanknopingspunten te vinden bij ons eigen werk en als een bepaald onderwerp niet zo interessant was voor iemand, kon diegene verdergaan met een andere opdracht. Zo was je eigenlijk voortdurend bezig met dat wat voor jou interessant was en sloot alles goed aan op ons eigen werk.

De docent maakte voor mij echt het verschil. Hij was heel enthousiast en had veel ervaring, dat hielp enorm. Toen hij aan het begin van de training vertelde wat hij allemaal had gedaan en waar hij zich mee bezighield, dacht ik eerst dat het een beetje bluf was. Maar gedurende de training merkte je wel dat hij er echt veel verstand van had.”

Veel aandacht voor je eigen werkpraktijk

“Doordat de groep uit zo’n 10 mensen bestond, was er veel aandacht voor je eigen werkpraktijk en was er de tijd om dieper op iets in te gaan. Daarnaast leerde je ook van elkaar. In de groep zaten mensen van andere organisaties en andere branches. Die hadden weer andere ervaringen met bepaalde technieken en andere inzichten. Dan werd wel besproken dat je iets ook op een andere manier kon doen dan de docent net had aangegeven. Dat was heel leerzaam.”

Al snel resultaat

“Als andere mensen iets willen leren over SEO, dan zou ik deze training zeker aanraden. Wij zijn nu 6 plekken gestegen in de zoekresultaten van Google en dat is heel mooi. Als ik mij nog verder wil specialiseren in SEO of iets dergelijks zou ik nog wel een training willen volgen, maar voorlopig heb ik in deze training geleerd wat ik wilde leren. Daarnaast hoorde bij deze training een boek waarin veel stof globaal wordt behandeld, daar kan ik voorlopig nog veel uit halen.”

Naar overzichtspagina
Portret Patty Wijnen
Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Portret Sirous Kavehercy
Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Portret Ans Oude Geerdink
Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.