Menu
NCOI Opleidingen

Testimonial Max Nauw

‘De docent maakte voor mij echt het verschil’

Om meer te weten te komen over de werkwijze van zoekmachines als Google en mogelijkheden om je eigen positie in zoekresultaten te verbeteren volgde Max Nauw samen met zijn collega de training Search Engine Optimization (SEO). De 1-daagse training leverde zijn organisatie al snel een mooi resultaat op, namelijk een stijging van 6 posities in Google. 

“Samen met een collega wilde ik mij meer verdiepen in SEO en de technieken daarachter. We wilden kijken hoe we onze website zelf konden optimaliseren om zo een hogere positie in de zoekresultaten van Google te krijgen. Daarbij ging het vooral om hoe werkt het aan de achterkant van de website. Welke technieken komen erbij kijken? Hoe zorg je dat je beter gevonden wordt door mensen en wat voor teksten zijn daarvoor nodig? Om dat onder de knie te krijgen, volgde ik de training Search Engine Optimization (SEO).”

Goed voorbereid naar de training

“Omdat het maar een korte training was van 1 dag, had ik voorafgaand wat vragen op papier gezet. Dan wist ik zeker dat ik resultaat uit de training zou halen. Dat ging dan om vragen die gerelateerd zijn aan onze organisatie. Van tevoren dacht ik dat de training heel globaal zou zijn, maar dat was niet zo. De docent probeerde voortdurend aanknopingspunten te vinden bij ons eigen werk en als een bepaald onderwerp niet zo interessant was voor iemand, kon diegene verdergaan met een andere opdracht. Zo was je eigenlijk voortdurend bezig met dat wat voor jou interessant was en sloot alles goed aan op ons eigen werk.

De docent maakte voor mij echt het verschil. Hij was heel enthousiast en had veel ervaring, dat hielp enorm. Toen hij aan het begin van de training vertelde wat hij allemaal had gedaan en waar hij zich mee bezighield, dacht ik eerst dat het een beetje bluf was. Maar gedurende de training merkte je wel dat hij er echt veel verstand van had.”

Veel aandacht voor je eigen werkpraktijk

“Doordat de groep uit zo’n 10 mensen bestond, was er veel aandacht voor je eigen werkpraktijk en was er de tijd om dieper op iets in te gaan. Daarnaast leerde je ook van elkaar. In de groep zaten mensen van andere organisaties en andere branches. Die hadden weer andere ervaringen met bepaalde technieken en andere inzichten. Dan werd wel besproken dat je iets ook op een andere manier kon doen dan de docent net had aangegeven. Dat was heel leerzaam.”

Al snel resultaat

“Als andere mensen iets willen leren over SEO, dan zou ik deze training zeker aanraden. Wij zijn nu 6 plekken gestegen in de zoekresultaten van Google en dat is heel mooi. Als ik mij nog verder wil specialiseren in SEO of iets dergelijks zou ik nog wel een training willen volgen, maar voorlopig heb ik in deze training geleerd wat ik wilde leren. Daarnaast hoorde bij deze training een boek waarin veel stof globaal wordt behandeld, daar kan ik voorlopig nog veel uit halen.”

Naar overzichtspagina

Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.