Testimonial Peter Prijs

Al jaren had Peter Prijs de ambitie om zijn scholing te liniëren aan zijn werkzaamheden. Door middel van een EVC-traject behaalde hij vrijstellingen en startte hij met de HBO Bachelor Informatica. Hoe ervaart hij de opleiding? Wat heeft het hem tot nu toe gebracht en wat hoopt hij dat het hem nog gaat brengen? Hij vertelt het zelf. 

‘Met de juiste inspanning kom je vanzelf waar je wilt zijn’

Onderweg en in het weekend studeren

‘’Ik werk als Manager Cloud Development en kreeg in 2016 de kans van mijn werkgever om een opleiding te volgen. Op dit moment zit ik in het derde jaar van de HBO Bachelor Informatie en ben ik druk bezig met mijn keuzeprogramma Business Intelligence & Big Data. Ik volg de e-learning variant en dat vergt best wat discipline. Het doornemen van de theorie doe ik meestal onderweg naar mijn werk en in de weekenden neem ik de tijd om de module- en portfolio-opdrachten uit te werken.

Testimonial Peter Prijs

No pain, no glory

“Ik moet er soms wel iets voor laten, maar no pain, no glory! Mijn visie op het leven (en ook op het werk) is: ‘The sky is the limit’. Ik geloof dat je met de juiste inspanning vanzelf komt waar je uiteindelijk wilt zijn. Mijn gedisciplineerde houding en doorzettingsvermogen zijn hierbij ook heel belangrijk.

Ik weet niet of het de ontwikkeling is die ik doormaak, of dat het misschien wel puur toeval is, maar de opleiding gaat hand in hand met mijn werkzaamheden. Veel voorbeelden uit de theorie kan ik direct toepassen of testen in mijn eigen werk. Om een voorbeeld te noemen: de agile methodologieën zoals scrum, DevOps en meerdere aspecten uit de module Bedrijfskundig management gebruik ik dagelijks in de praktijk.”

Goed meedenkende docenten

‘’In mijn ervaring zijn de docenten allemaal werkende professionals die goed mee kunnen denken. Vooral de heer Van der Meché bleef mij uitdagen om nog een stapje verder te gaan, dit resulteerde in een zeer ruime voldoende. Beste Louis, dank hiervoor!”

De focus ligt nu op het afronden

“Tot op heden heeft deze Bacheloropleiding ervoor gezorgd dat ik mijn theoretische achtergrond heb kunnen verbreden en zo nog effectiever en efficiënter kan communiceren. De komende 12 maanden ligt de focus op het afronden van de opleiding. Later wil ik daar misschien nog een Master aan toevoegen. Qua carrière ligt de ambitie in een toekomstige functie als Enterprise Architect of Chief Technologie Officier.”

Naar overzichtspagina
Portret Patty Wijnen
Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Portret Sirous Kavehercy
Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Portret Ans Oude Geerdink
Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.