Testimonial Priscilla Rauws-Moret

Priscilla Rauws – Moret woonde tijdelijk met haar partner in Manilla op de Filipijnen, omdat hij daar als expat voor zijn werkgever aan de slag ging. Priscilla zat daar zeker niet stil, want ze greep een kans die ze in haar jeugd niet had gekregen en ging aan de studie. Ze volgde twee opleidingen bij NCOI. De HBO-programma’s HBO Event management en HBO Hotel- en Eventmanagement. Zij vertelt waarom en hoe ze dit deed.

Meer mogelijkheden met diploma’s

“Tijdens mijn jeugd had ik niet de mogelijkheid om te gaan studeren. Maar werkgevers kijken vooral naar welke diploma’s je hebt en pas daarna naar je werkervaring. Drie jaar geleden kon mijn partner voor zijn werk naar Manilla. Toen kreeg ik van zijn werkgever als partner een budget waarmee ik bijvoorbeeld kon gaan studeren”, vertelt Priscilla. “Dat was perfect, want ik werkte al tien jaar voor een bedrijf, maar ik kwam niet verder in mijn loopbaan omdat ik geen diploma’s had. Nu kon ik in een tropisch land wonen én een studie gaan doen. Dus ik nam ontslag en ging met mijn partner mee naar de andere kant van de wereld en me daar helemaal focussen op mezelf.” 

Testimonial Priscilla Rauws-Moret

Precies wat ik zocht bij NCOI

“Wat ik altijd heb willen doen, was eventmanager worden. Ik ging op zoek naar een opleiding eventmanagement op HBO-niveau en daarbij was e-learning mijn enige keuzemogelijkheid. De opleidingen bij NCOI pasten precies bij wat ik zocht. Bij NCOI kon je in één jaar de opleiding HBO Eventmanagement doen en daar had ik als expatvrouw alle tijd voor. Binnen no-time was ik geslaagd. Ik had nog budget over, dus heb ik daarna meteen ook de opleiding HBO Hotel- en Eventmanagement gevolgd. Daarmee heb ik mijn studie meteen ook breder gemaakt.”

“Omdat ik nog geen werk had kon ik me helemaal focussen, al mijn tijd in mijn opleidingen stoppen en ze ook heel snel afronden. Het was alleen een uitdaging om mijn studieboeken naar de Filipijnen te krijgen, maar dat is ook gelukt.”

Voor mij was e-learning een goede keus

Voor Priscilla was e-learning de beste optie. “Ik heb daarvoor gekozen vanwege de afstand natuurlijk, maar ook door het tijdsverschil. Vanwege de werktijden van mijn partner was het volgen van lessen in de Virtual Classroom niet praktisch. Dus ik heb het zoveel mogelijk zelf gedaan met de hulp van de docenten via e-Connect. Dat ging goed, want die reageerden meteen en koppelden feedback op mijn ingestuurde documenten ook meteen terug.”

Geleerde theorie toepassen in de praktijk

Weer terug in Nederland ging Priscilla bij Novotel Amsterdam Schiphol Airport aan de slag als Food & Beverage (F&B)-supervisor. “Die functie ben ik ingerold vanwege mijn kennis en ervaring. Intussen heb ik nu ook de taken van een F&B-manager en ik merk dat mijn studie bij die functie toch wel heel erg van pas komt. Nu kan ik de theorie die geleerd heb ook toepassen in de praktijk”, aldus Priscilla.

Naar overzichtspagina
Portret Patty Wijnen
Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Portret Sirous Kavehercy
Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Portret Ans Oude Geerdink
Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.