Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde

Skills Lab Leidinggeven en Management

Leidinggevende kwaliteiten en ontwikkelpunten - 0.5 dag

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

In een Skills Lab werken we altijd aan jouw persoonlijke leerdoelen. Dit betekent dat het programma van het Skills Lab nooit vaststaat en altijd op maat voor jou wordt gemaakt. We behandelen dus de thema's en onderwerpen waar jij een leervraag over hebt. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van mogelijke thema's en onderwerpen. Let op, deze onderwerpen dienen puur als voorbeeld, leervragen die buiten de genoemde thema's vallen zijn uiteraard welkom!

Voorbeelden van leerthema's:

  • Gesprekken voeren uit de P&O-cyclus
  • Coachend leidinggeven
  • Situationeel leidinggeven

Skills Lab Leidinggeven en Management

Leidinggevende kwaliteiten en ontwikkelpunten - 0.5 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.