Testimonial Eric van Tilburg

Eric van Tilburg merkt dat hij als accountmanager Overheid bij NCOI Opleidingen van meerwaarde is door zijn brede kennis van Salta-opleidingen. Zijn klanten zijn op zoek naar de juiste oplossing voor hun opleidingsvraagstuk, en Erics overzicht van alle opleidingsmogelijkheden helpt daarbij. Ook de overheid heeft baat bij opleidingen die zoveel mogelijk op maat zijn. “Ik zie een trend ontstaan in kortere opleidingen. Ook gaan we voor duurzame oplossingen, door nog dieper in te zoomen op de klantvraag.”

Eric van Tilburg

De overheidsmedewerker en zijn behoeften 

“De overheid steekt veel tijd en aandacht in de professionalisering van zijn medewerkers. Aan de andere kant is een belangrijke vraag: snappen wij voldoende wat de opleidingswensen van de overheidsmedewerker zijn? Ik zie de ontwikkeling van een nieuwe trend. Wij zien een behoefte ontstaan voor kortdurende opleidingen die direct van meerwaarde zijn in het werk. De werknemer anno 2022 wil flexibel zijn. Daarbij willen wij als opleider dezelfde kwaliteit leveren als bij een erkend traject. Onze HBO OP MAAT-opleidingen zijn hiervan een voorbeeld.”  

Specialistischere IT-opleidingen

“Als enabler van digitale transformatie draagt NCOI bij door onder meer innovatieve samenwerkingen aan te gaan. Zo werken we samen met Computrain, specialist op het gebied van IT-opleidingen, om opleidingen te ontwikkelen die nog beter aansluiten bij de actuele IT-vraagstukken van onder meer de overheid. We onderzoeken hoe we specialistische IT-opleidingen kunnen bieden op een manier die goed te combineren is voor de student met zijn werk en andere bezigheden.”

Nog dieper inzoomen op de klantvraag 

“Bij een van de overheidsorganen waarmee wij samenwerken, kunnen de medewerkers gebruikmaken van een onbeperkt opleidingsbudget per maand. ‘All you can learn’, noemen we dit dan ook. Doordat er zoveel opleidingsruimte is, zien wij dat de klant met een goed doordachte vraag naar ons toe komt. Deze vorm maakt het mogelijk om diep op de behoeften van de medewerker in te zoomen en een oplossing te bieden die nog beter past bij zijn opleidingsvraagstuk, maar ook het organisatievraagstuk dat daarachter ligt. Winst voor de medewerker én de organisatie.” 

Creatieve oplossing

“Ik haal veel energie uit het meedenken over organisatieontwikkeling. Hier komt een stukje creativiteit bij kijken. Is de klant op zoek naar een erkende opleiding of een korte training? Uit ons brede aanbod kunnen wij dan de meest passende opleiding samenstellen. Mijn achtergrond in de toegepaste psychologie helpt bij het doorgronden van de klantvraag. Het helpt als je de klant kan prikkelen om te gaan voor een net iets andere oplossing waar ze in eerste instantie misschien nog niet aan hadden gedacht.” 

Naar overzichtspagina
Portret Patty Wijnen
Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Portret Sirous Kavehercy
Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Portret Ans Oude Geerdink
Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.