Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

NEN 1010 ­Laagspanningsinstallaties

Op de hoogte van de NEN 1010-norm - 1 dag

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De NEN 1010 wordt regelmatig gewijzigd. Wil je weten wat deze veranderingen voor gevolgen hebben voor je werk? Dan is deze opfristraining ideaal voor jou. Je wordt volledig op de hoogte gebracht in deze praktijkgerichte training. Binnen een dag ontwikkel je kennis en kunde om succesvol aan de slag te gaan met laagspanningsinstallaties.

Je resultaat

Na afloop van deze training ben je direct op de hoogte van alle wijzigingen binnen de NEN 1010. Ook kun je je weg vinden in de vele bepalingen van de norm en kun je deze op hoofdlijnen vertalen naar je eigen bedrijfssituatie.

Doelgroep

De training is bestemd voor elektrotechnici, onderhoudsmedewerkers, technisch leidinggevenden, gebouwbeheerders en (bouwkundig) opzichters die aan laagspanningsinstallaties werken.

Aanpak

Je volgt een trainingsdag waarin je alles te weten komt over de verandering in de NEN 1010-norm. Tijdens de opleiding maak je gebruik van de norm 1010. Wil je de norm zelf bestellen? Dan kan dat via de website van de NEN. Je dient de NEN 1010-norm zelf mee te nemen naar de bijeenkomst. Met deze opleiding word je volledig op de hoogte gebracht en na afloop kun je dan ook goed aan de slag in de praktijk.

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

NEN 1010 ­Laagspanningsinstallaties

Op de hoogte van de NEN 1010-norm - 1 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.