Menu
NCOI Opleidingen -  Secretarieel & Managementsupport

Computervaardigheden

Computers zijn niet meer weg te denken uit een kantoortuin. Computerprogramma’s zijn volop in ontwikkeling en de mogelijkheden van deze programma's worden steeds uitgebreider. Met een IT-training...

Lees meer

Computers zijn niet meer weg te denken uit een kantoortuin. Computerprogramma’s zijn volop in ontwikkeling en de mogelijkheden van deze programma's worden steeds uitgebreider. Met een IT-training...

Lees meer

Computers zijn niet meer weg te denken uit een kantoortuin. Computerprogramma’s zijn volop in ontwikkeling en de mogelijkheden van deze programma's worden steeds uitgebreider. Met een IT-training...

Lees meer

Meest bekeken Computervaardigheden

MBO-programma (1) Een MBO-programma is opgebouwd uit meerdere modules van een erkende MBO-opleiding. Met een MBO-programma verdiep of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op MBO-niveau. Na het afronden van een MBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige MBO-opleiding.

Training (18) Tijdens een training staan je eigen praktijk en het ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

NVAO-geaccrediteerd
1 dag Training
NVAO-geaccrediteerd
1 dag Training
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Computers zijn niet meer weg te denken uit een kantoortuin. Computerprogramma’s zijn volop in ontwikkeling en de mogelijkheden van deze programma's worden steeds uitgebreider. Met een IT-training versterk je je carrièreperspectieven dan ook aanzienlijk. Of je nu voor het eerst kennismaakt met de mogelijkheden van een computer of je huidige kennis verder wilt uitbreiden. Bij NCOI Opleidingen vind je dé training die volledig aansluit op je vooropleiding en ambities. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk snel ons uitgebreide aanbod aan trainingen Basis ICT voor niet-ICT’ers.

Ontwikkel je computervaardigheden

Werk je momenteel nog niet met een computer maar zou je dit wel graag willen doen? En wil je op praktische wijze computervaardigheden ontwikkelen? Dan is de training Wegwijs op de Computer bijzonder geschikt. Tijdens deze training leer je werken met het besturingssysteem Windows. Je maakt kennis met het tekstverwerkingsprogramma Word en het rekenprogramma Excel. Ook leer je op welke wijze je het internet optimaal gebruikt. Al tijdens de bijeenkomsten oefen je met relevante praktijkopdrachten. Bovendien krijg je opdrachten mee zodat je ook thuis kunt oefenen. Je zult merken hoe prettig dat werkt.

Het startpunt voor je carrière binnen de IT

Ben je nog vrij nieuw binnen het vakgebied? En wil je kennis van IT-begrippen en functionaliteiten vergroten? Kies dan voor de interactieve training IT voor Niet-IT'ers. In deze tweedaagse training leer je IT-begrippen en -processen kennen en krijg je inzicht in het IT-werkveld. Al tijdens de bijeenkomsten ga je aan de slag met software, hardware en diverse vormen van telecommunicatie. Dankzij cases en praktijkvoorbeelden gaat de lesstof voor je leven. Al vanaf de eerste bijeenkomst zul je je computervaardigheden aanzienlijk verbeteren. Na afloop van deze training weet je welke actuele onderwerpen er spelen en ben je een serieuze gesprekspartner voor IT’ers.’

Excel voor financials

Exel is het meest gebruikte programma door financials. Je kunt eenvoudig rekensommen maken, gegevens filteren en analyses uitvoeren. Dat maakt de training Excel voor Financials van essentieel belang voor jedagelijkse werkzaamheden. Tijdens interactieve trainingsdagen ga je aan de slag met de functionaliteiten van Excel. Je oefent met je eigen bestand of proefexemplaren en leert hoe je nog slimmer kunt werken. Daarmee kun je berekeningen eenvoudig en snel uitvoeren. Ook ontwikkel je vaardigheden om gegevens effectief te verwerken. Al tijdens de training zul je merken dat je veel tijd bespaart.

Projectmatig werken met Microsoft

MS Project is wereldwijd het meest gebruikte projectmanagementprogramma. Dit programma biedt je dan ook dé kans om projecten optimaal te organiseren, plannen en te evalueren. Wil je deze voordelen optimaal benutten? Kies dan voor de interactieve training Microsoft Project bij NCOI Opleidingen. Tijdens deze training leer je projecten starten, faseringen aanbrengen en taken aanmaken. Uiteraard leer je hierbij hoe je het toezicht bewaart op de kosten. Ook ontwikkel je vaardigheden om de voortgang uit te werken in een standaard of visueel rapport. Daarmee kun je je directie of hoger management volledig en overtuigend informeren over de voortgang of de resultaten van het project.

Het voordeel van studeren bij NCOI Opleidingen

  • Interactieve trainingen in kleine klassen
  • Ervaren toptrainers uit de praktijk
  • Leslocaties door heel Nederland
  • Uitstekend te combineren met werk en privé