Infratechniek

Voor een opleiding infratechniek kunt u uitstekend terecht bij NCOI. Wij bieden verschillende opleidingen op MBO- en HBO-niveau waarin alles draait om het transporteren van elektriciteit,...

Lees meer

Voor een opleiding infratechniek kunt u uitstekend terecht bij NCOI. Wij bieden verschillende opleidingen op MBO- en HBO-niveau waarin alles draait om het transporteren van elektriciteit,...

Lees meer

Voor een opleiding infratechniek kunt u uitstekend terecht bij NCOI. Wij bieden verschillende opleidingen op MBO- en HBO-niveau waarin alles draait om het transporteren van elektriciteit,...

Lees meer

Infratechniek: 19 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO-programma (3) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO - Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO - Niveau 3 (2) Een opleiding op MBO-niveau 3 is een vakopleiding. Daarmee mag u geheel zelfstandig verschillende werkzaamheden uitvoeren. De opleiding is gekoppeld aan uw eigen werk of stage, waardoor u wat u leert meteen kunt gebruiken in de praktijk. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van ongeveer 1 jaar.

MBO - Niveau 2 (2) Een MBO-opleiding niveau 2 leidt op tot een baan waarin u uitvoerende werkzaamheden verricht. Het is een basisberoepsopleiding en duurt ongeveer 9 maanden. U dient minimaal een VMBO-diploma (BB) te hebben, maar als er geen verwante opleiding op niveau 1 bestaat, zijn er geen eisen.

Vakopleiding (2) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Training (1) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Speciaal voor werkenden

NCOI is speciaal opgericht voor werkenden. We verzorgen meer dan 1.000 opleidingen en trainingen in veel verschillende vakgebieden en leiden jaarlijks 50.000 professionals op. Professionals zoals u. Samen met 700 medewerkers en meer dan 2.000 docenten zetten we ons dagelijks in om u te helpen uw professionele doelstellingen te bereiken. We verzorgen onze opleidingen voor het overgrote deel van de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven. Een NCOI-diploma is dus echt een waardevolle aanvulling op uw cv. 

De grootste opleider van werkend Nederland

Topdocenten uit de praktijk

De kwaliteit van opleidingen en trainingen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de kwaliteit van de docent. Daarom werkt NCOI uitsluitend met uitstekend opgeleide docenten die werkzaam zijn in het vakgebied van uw opleiding. Meer dan 2.000 docenten zetten zich dagelijks in om u te helpen uw professionele doelstellingen te bereiken. Alexandra van ’t Geloof is een van hen. Zij vertelt u in deze video waarom zij lesgeven het leukste vindt wat er is.

Unieke combinatie van erkend en praktijkgericht onderwijs

Onze opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (MBO) en de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (HBO/Master). Hierdoor weet u zeker dat uw opleiding aan strenge kwaliteitseisen voldoet, en u een waardevol diploma behaalt. Daarnaast is ons onderwijs anders ingericht dan het onderwijs aan een reguliere onderwijsinstelling. U heeft immers een heel andere opleidingsbehoefte dan iemand die fulltime naar school gaat. U moet het volgen van een opleiding in kunnen passen in uw drukke agenda. Verder krijgt u bij ons geen theorie om de theorie, maar maken we voortdurend de vertaalslag naar de praktijk. Uw praktijk. Hierdoor kunt u wat u leert direct de volgende dag toepassen.

Studeren waar en wanneer u wilt

Bij ons kunt u uw opleiding uitstekend combineren met uw baan en privéleven. U kunt uw opleiding namelijk doordeweeks overdag, ’s avonds of op zaterdag volgen. En dankzij onze locaties door heel Nederland, is er altijd wel een locatie bij u in de buurt. Verder kunt u meerdere keren per jaar starten. U hoeft dus niet tot september te wachten. Ook de opbouw van onze opleidingen is flexibel. Wilt u zich niet meteen inschrijven voor een volledige, erkende opleiding? Dan kunt u ook kiezen voor een deelprogramma. Dit is een onderdeel van een volledige, erkende opleiding, waarin u zich heel gericht verdiept in een bepaald onderwerp. Als u later besluit dat u zich toch voor de volledige opleiding wilt inschrijven, kunt u de studiepunten die u al behaald heeft onder bepaalde voorwaarden inbrengen.

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Voor een opleiding infratechniek kunt u uitstekend terecht bij NCOI. Wij bieden verschillende opleidingen op MBO- en HBO-niveau waarin alles draait om het transporteren van elektriciteit, data, gas, water en warmte. In elke infratechniek-opleiding van NCOI vormt de praktijk het uitgangspunt. De kennis en vaardigheden die u ontwikkelt, kunt u direct concreet in uw eigen werksituatie toepassen. Dat is één van de aantrekkelijke kanten van studeren bij NCOI.

Een infratechniek-opleiding bij NCOI biedt perspectief

Een infratechniek-opleiding bij NCOI biedt altijd zicht op een interessante (loop)baan in een boeiend vakgebied. Dat geldt bijvoorbeeld voor de MBO Infratechniek. In deze opleiding infratechniek raakt u vertrouwd met onderwerpen als landmeten, schadevrij graven, ondergronds transport, het opstellen van een schakelplan, controles uitvoeren en test- en meetgereedschap. Relevante vakkennis waarmee u direct uit de voeten kunt. Heel populair is de MBO Netwerken en Distributietechniek. Dit MBO-programma is heel geschikt voor u als u meer wilt weten over distributietechniek, de aanleg van netwerken en alles wat daarbij komt kijken. U gaat onder meer aan de slag met de onderwerpen grondwerk, verbindingen maken en sleufloze technieken. U volgt inspirerende bijeenkomsten en u krijgt les van ervaren, zeer deskundige topdocenten die met succes werkzaam zijn in de infratechniek.

Uw praktijk staat centraal

In elke infratechniek-opleiding van NCOI staat de praktijk centraal. Dat is aantrekkelijk voor u, want bij elke les doet u vakkennis op die u meteen kunt toepassen, maar ook voor uw (toekomstige) werkgever. Voor elke organisatie is het immers prettig om een medewerker in huis te hebben die probleemloos een gasleiding plaatst, een storing in een rioleringssysteem verhelpt of een glasvezelnetwerk afmonteert. Welke opleiding infratechniek u bij NCOI ook volgt, door de praktijkgerichte insteek wordt u direct succesvoller in uw werk.

Opleiding infratechniek combineren met een drukke baan 

Stel u wilt een opleiding infratechniek volgen, maar u twijfelt of uw werk dan niet in het gedrang komt. Daar houdt NCOI rekening mee. Als dé opleider voor werkenden zijn wij dat ook aan onze stand verplicht. Elke infratechniek-opleiding kunt u bij NCOI gemakkelijk combineren met een drukke baan. Daartoe bieden wij diverse studievarianten. U kunt bij ons kiezen voor overdag, ’s avonds en op zaterdag studeren. Onze locaties zijn bovendien verspreid over heel Nederland, dus de kans is groot dat u dicht bij u in de buurt terecht kunt. En wilt u tussentijds van variant wisselen omdat dat beter uitkomt? Dat is bij ons geen enkel probleem. Overigens kunt u onze opleidingen tevens op afstand volgen op basis van e-Learning.

Volg bij NCOI een infratechniek-opleiding in deeltijd!