Infratechniek

Voor een opleiding infratechniek kunt u uitstekend terecht bij NCOI. Wij bieden verschillende opleidingen op MBO- en HBO-niveau waarin alles draait om het transporteren van elektriciteit,...

Lees meer

Voor een opleiding infratechniek kunt u uitstekend terecht bij NCOI. Wij bieden verschillende opleidingen op MBO- en HBO-niveau waarin alles draait om het transporteren van elektriciteit,...

Lees meer

Voor een opleiding infratechniek kunt u uitstekend terecht bij NCOI. Wij bieden verschillende opleidingen op MBO- en HBO-niveau waarin alles draait om het transporteren van elektriciteit,...

Lees meer

Infratechniek: 19 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO-programma (3) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO - Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO - Niveau 3 (2) Een opleiding op MBO-niveau 3 is een vakopleiding. Daarmee mag u geheel zelfstandig verschillende werkzaamheden uitvoeren. De opleiding is gekoppeld aan uw eigen werk of stage, waardoor u wat u leert meteen kunt gebruiken in de praktijk. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van ongeveer 1 jaar.

MBO - Niveau 2 (2) Een MBO-opleiding niveau 2 leidt op tot een baan waarin u uitvoerende werkzaamheden verricht. Het is een basisberoepsopleiding en duurt ongeveer 9 maanden. U dient minimaal een VMBO-diploma (BB) te hebben, maar als er geen verwante opleiding op niveau 1 bestaat, zijn er geen eisen.

Vakopleiding (2) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Training (1) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Open Dag 18 mei

Op zaterdag 18 mei houdt NCOI Opleidingen in BCN Utrecht CS een Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij u persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Daarnaast kunt u in een introductieles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen over het volgen van een opleiding naast uw baan.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Of vul het contactformulier in. 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Voor een opleiding infratechniek kunt u uitstekend terecht bij NCOI. Wij bieden verschillende opleidingen op MBO- en HBO-niveau waarin alles draait om het transporteren van elektriciteit, data, gas, water en warmte. In elke infratechniek-opleiding van NCOI vormt de praktijk het uitgangspunt. De kennis en vaardigheden die u ontwikkelt, kunt u direct concreet in uw eigen werksituatie toepassen. Dat is één van de aantrekkelijke kanten van studeren bij NCOI.

Een infratechniek-opleiding bij NCOI biedt perspectief

Een infratechniek-opleiding bij NCOI biedt altijd zicht op een interessante (loop)baan in een boeiend vakgebied. Dat geldt bijvoorbeeld voor de MBO Infratechniek. In deze opleiding infratechniek raakt u vertrouwd met onderwerpen als landmeten, schadevrij graven, ondergronds transport, het opstellen van een schakelplan, controles uitvoeren en test- en meetgereedschap. Relevante vakkennis waarmee u direct uit de voeten kunt. Heel populair is de MBO Netwerken en Distributietechniek. Dit MBO-programma is heel geschikt voor u als u meer wilt weten over distributietechniek, de aanleg van netwerken en alles wat daarbij komt kijken. U gaat onder meer aan de slag met de onderwerpen grondwerk, verbindingen maken en sleufloze technieken. U volgt inspirerende bijeenkomsten en u krijgt les van ervaren, zeer deskundige topdocenten die met succes werkzaam zijn in de infratechniek.

Uw praktijk staat centraal

In elke infratechniek-opleiding van NCOI staat de praktijk centraal. Dat is aantrekkelijk voor u, want bij elke les doet u vakkennis op die u meteen kunt toepassen, maar ook voor uw (toekomstige) werkgever. Voor elke organisatie is het immers prettig om een medewerker in huis te hebben die probleemloos een gasleiding plaatst, een storing in een rioleringssysteem verhelpt of een glasvezelnetwerk afmonteert. Welke opleiding infratechniek u bij NCOI ook volgt, door de praktijkgerichte insteek wordt u direct succesvoller in uw werk.

Opleiding infratechniek combineren met een drukke baan 

Stel u wilt een opleiding infratechniek volgen, maar u twijfelt of uw werk dan niet in het gedrang komt. Daar houdt NCOI rekening mee. Als dé opleider voor werkenden zijn wij dat ook aan onze stand verplicht. Elke infratechniek-opleiding kunt u bij NCOI gemakkelijk combineren met een drukke baan. Daartoe bieden wij diverse studievarianten. U kunt bij ons kiezen voor overdag, ’s avonds en op zaterdag studeren. Onze locaties zijn bovendien verspreid over heel Nederland, dus de kans is groot dat u dicht bij u in de buurt terecht kunt. En wilt u tussentijds van variant wisselen omdat dat beter uitkomt? Dat is bij ons geen enkel probleem. Overigens kunt u onze opleidingen tevens op afstand volgen op basis van e-Learning.

Volg bij NCOI een infratechniek-opleiding in deeltijd!