Menu
NCOI Opleidingen -  Secretarieel

Secretarieel

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als secretaresse heeft u een onmisbare functie. U ondersteunt het (hoger) management bij belangrijke taken. Daarvoor is het...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als secretaresse heeft u een onmisbare functie. U ondersteunt het (hoger) management bij belangrijke taken. Daarvoor is het...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als secretaresse heeft u een onmisbare functie. U ondersteunt het (hoger) management bij belangrijke taken. Daarvoor is het...

Lees meer

Meest bekeken Secretarieel

Meest bekeken Secretarieel

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO-programma (2) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO - Niveau 3 (1) Een opleiding op MBO-niveau 3 is een vakopleiding. Daarmee mag u geheel zelfstandig verschillende werkzaamheden uitvoeren. De opleiding is gekoppeld aan uw eigen werk of stage, waardoor u wat u leert meteen kunt gebruiken in de praktijk. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van ongeveer 1 jaar.

MBO-programma (4) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Vakopleiding (2) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Training (1) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als secretaresse heeft u een onmisbare functie. U ondersteunt het (hoger) management bij belangrijke taken. Daarvoor is het van belang dat u goed kunt plannen en organiseren, dat u afspraken bijhoudt en dat u foutloos kunt schrijven. Met de secretariële opleidingen van NCOI leert u hoe u dit aanpakt. Of u nu kiest voor een MBO- of HBO-programma, wij zorgen ervoor dat u volledig wordt voorbereid op uw carrière binnen het vakgebied.

Korte praktijkopleiding Managementassistent

Wilt u volledig klaargestoomd worden voor de functie van secretaresse? Kies dan voor het praktijkgerichte HBO-programma Managementassistent. In dit 1-jarige programma gaat u aan de slag met alle kernonderwerpen die voor u als (aankomend) managementassistent van belang zijn. U gaat aan de slag met agendabeheer, het voorbereiden van bijeenkomsten en het optimaliseren van informatiestromen en documentmanagement. Zo wordt u uitstekend voorbereid op het werk van een managementassistent.

Compacte MBO-programma’s en volledige MBO-opleidingen

Op zoek naar een kort en praktijkgericht programma op MBO-niveau? Dan kunt u kiezen voor de MBO Vakopleiding Office Assistant of de MBO Vakopleiding Management Assistant. In deze praktijkgerichte programma’s ontwikkelt u zich tot een onmisbare duizendpoot binnen uw organisatie. U leert hoe u uw afdeling of managementteam optimaal kunt ondersteunen en gaat aan de slag met onderwerpen als plannen en organiseren en versterkt uw communicatieve vaardigheden. De vakopleidingen bestaan uit onderdelen die ook in een erkende MBO-opleiding zitten. Hierdoor weet u zeker dat het programma van hoge kwaliteit is.

Wilt u een officieel erkend MBO-diploma behalen? Kies dan voor de opleiding MBO Office Assistant niveau 3. Tijdens deze erkende opleiding tot office assistant leert u in slechts 18 maanden tijd vergaderingen organiseren en voorzitten, effectieve planningen maken en agenda’s beheren. U leert zelfstandig werken en kunt daarbij uw leidinggevende informeren over de voortgang.

De volgende stap met HBO Directiesecretaresse

Wilt u uw kennis nog verder uitbreiden? Met een HBO-programma zet u de volgende stap. Kies bijvoorbeeld voor het programma HBO Directiesecretaresse. Een compleet en praktijkgericht programma waarin u de belangrijkste management- en communicatievaardigheden ontwikkelt voor uw verdere carrière als directiesecretaresse. Hierbij verdiept u zich ook in de inzet van nieuwe communicatiemiddelen, zodat u actief inspeelt op de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied. Daarmee wint u een onderscheidende positie op de arbeidsmarkt.

Wilt u de rechterhand zijn van uw directeur? Dan sluit het programma HBO Personal Assistent perfect bij u aan. Tijdens deze opleiding verdiept u zich in uw organisatie. U brengt het gedrag in kaart, de communicatiekanalen en de huidige marketingstrategie. Daarbij ontwikkelt u ook uw persoonlijke communicatievaardigheden. U leert effectieve gesprekken voeren, feedback geven en ontwikkelt uw presentatievaardigheden. Met de stevige kennis die u tijdens deze opleiding opdoet, vormt u een onmisbare gesprekspartner voor uw directeur.

Waarom een secretariële opleiding volgen bij NCOI Opleidingen?

  • Studeren in deeltijd, waar en wanneer het u schikt
  • Keuze uit veel startmomenten én leslocaties
  • Lesbijeenkomsten ’s avonds, overdag en in het weekend
  • Praktijkgerichte aanpak met direct resultaat