Menu
NCOI Opleidingen -  Secretarieel & Managementsupport

Secretarieel

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als secretaresse heb je een onmisbare functie. Je ondersteunt het (hoger) management bij belangrijke taken. Daarvoor is het...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als secretaresse heb je een onmisbare functie. Je ondersteunt het (hoger) management bij belangrijke taken. Daarvoor is het...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als secretaresse heb je een onmisbare functie. Je ondersteunt het (hoger) management bij belangrijke taken. Daarvoor is het...

Lees meer

Meest bekeken Secretarieel

HBO-programma (1) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

NVAO-geaccrediteerd
12 maanden HBO-programma

MBO - Niveau 3 (1) Een opleiding op MBO-niveau 3 is een vakopleiding. Daarmee mag je geheel zelfstandig verschillende werkzaamheden uitvoeren. De opleiding is gekoppeld aan je eigen werk of stage, waardoor je wat je leert meteen kunt gebruiken in de praktijk. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van ongeveer 1 jaar.

NVAO-geaccrediteerd
18 maanden MBO - Niveau 3

Praktijkopleiding (1) In een praktijkopleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om een deel van je (gewenste) beroep of vak met succes te kunnen uitoefenen.

Vakopleiding (4) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk. Met deze opleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je (gewenste) beroep of vak zelfstandig te kunnen uitoefenen.

Training (1) Tijdens een training staan je eigen praktijk en het ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als secretaresse heb je een onmisbare functie. Je ondersteunt het (hoger) management bij belangrijke taken. Daarvoor is het van belang dat je goed kunt plannen en organiseren, dat je afspraken bijhoudt en dat je foutloos kunt schrijven. Met de secretariële opleidingen van NCOI leer je hoe je dit aanpakt. Of je nu kiest voor een MBO- of HBO-programma, wij zorgen ervoor dat je volledig wordt voorbereid op je carrière binnen het vakgebied.

Korte praktijkopleiding Managementassistent

Wil je volledig klaargestoomd worden voor de functie van secretaresse? Kies dan voor het praktijkgerichte HBO-programma Managementassistent. In dit 1-jarige programma ga je aan de slag met alle kernonderwerpen die voor jou als (aankomend) managementassistent van belang zijn. Je gaat aan de slag met agendabeheer, het voorbereiden van bijeenkomsten en het optimaliseren van informatiestromen en documentmanagement. Zo word je uitstekend voorbereid op het werk van een managementassistent.

Compacte MBO-programma’s en volledige MBO-opleidingen

Op zoek naar een kort en praktijkgericht programma op MBO-niveau? Dan kun je kiezen voor de MBO Vakopleiding Office Assistant. In dit praktijkgerichte programma ontwikkel je je tot een onmisbare duizendpoot binnen je organisatie. Je leert hoe je je afdeling of managementteam optimaal kunt ondersteunen en gaat aan de slag met onderwerpen als plannen en organiseren. Ook versterk je je communicatieve vaardigheden. De vakopleidingen bestaan uit onderdelen die ook in een erkende MBO-opleiding zitten. Hierdoor weet je zeker dat het programma van hoge kwaliteit is.

Wil je een officieel erkend MBO-diploma behalen? Kies dan voor de opleiding MBO Office Assistant niveau 3. Tijdens deze erkende opleiding tot office assistant leer je in slechts 18 maanden tijd vergaderingen organiseren en voorzitten, effectieve planningen maken en agenda’s beheren. Je leert zelfstandig werken en kunt daarbij je leidinggevende informeren over de voortgang.

De volgende stap met HBO Directiesecretaresse

Wil je je kennis nog verder uitbreiden? Met een HBO-programma zet je de volgende stap. Kies bijvoorbeeld voor het programma HBO Directiesecretaresse. Een compleet en praktijkgericht programma waarin je de belangrijkste management- en communicatievaardigheden ontwikkelt voor je verdere carrière als directiesecretaresse. Hierbij verdiep je je ook in de inzet van nieuwe communicatiemiddelen, zodat je actief inspeelt op de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied. Daarmee win je een onderscheidende positie op de arbeidsmarkt.

Wil je de rechterhand zijn van je directeur? Dan sluit het programma HBO Personal Assistent perfect bij je aan. Tijdens deze opleiding verdiep je je in je organisatie. Je brengt het gedrag in kaart, de communicatiekanalen en de huidige marketingstrategie. Daarbij ontwikkel je ook je persoonlijke communicatievaardigheden. Je leert effectieve gesprekken voeren, feedback geven en ontwikkelt je presentatievaardigheden. Met de stevige kennis die je tijdens deze opleiding opdoet, vorm je een onmisbare gesprekspartner voor je directeur.

Waarom een secretariële opleiding volgen bij NCOI Opleidingen?

  • Studeren in deeltijd, waar en wanneer het je schikt
  • Keuze uit veel startmomenten én leslocaties
  • Lesbijeenkomsten ’s avonds, overdag en in het weekend
  • Praktijkgerichte aanpak met direct resultaat