Secretarieel

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als secretaresse heeft u een onmisbare functie. U ondersteunt het (hoger) management bij belangrijke taken. Daarvoor is het...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als secretaresse heeft u een onmisbare functie. U ondersteunt het (hoger) management bij belangrijke taken. Daarvoor is het...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als secretaresse heeft u een onmisbare functie. U ondersteunt het (hoger) management bij belangrijke taken. Daarvoor is het...

Lees meer

Meest bekeken Secretarieel

Meest bekeken Secretarieel

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO-programma (2) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO - Niveau 3 (1) Een opleiding op MBO-niveau 3 is een vakopleiding. Daarmee mag u geheel zelfstandig verschillende werkzaamheden uitvoeren. De opleiding is gekoppeld aan uw eigen werk of stage, waardoor u wat u leert meteen kunt gebruiken in de praktijk. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van ongeveer 1 jaar.

MBO-programma (2) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als secretaresse heeft u een onmisbare functie. U ondersteunt het (hoger) management bij belangrijke taken. Daarvoor is het van belang dat u goed kunt plannen en organiseren, dat u afspraken bijhoudt en dat u foutloos kunt schrijven. Met de secretariële opleidingen van NCOI leert u hoe u dit aanpakt. Of u nu kiest voor een MBO- of HBO-programma, wij zorgen ervoor dat u volledig wordt voorbereid op uw carrière binnen het vakgebied.

Korte praktijkopleiding Secretaresse

Wilt u volledig klaargestoomd worden voor de functie van secretaresse? Kies dan voor de praktijkopleiding Secretaresse – 1 jaar bij NCOI Opleidingen. In deze praktijkopleiding gaat u aan de slag met de kernvaardigheden van de secretaresse. U ontwikkelt nieuwe telefoontechnieken, leert effectiever plannen en organiseren en agenda’s beheren. Daarnaast verdiept u zich in de Nederlandse taal, waaronder spelling, grammatica en zakelijk schrijven. U ontwikkelt lees-, luister- en schrijfvaardigheden waarmee u helder kunt communiceren met uw directie en de klant. Dat maakt u naast een betrokken gesprekspartner, een zeer gewaardeerde secretaresse.

Compact MBO-programma Professioneel Secretaresse

Op zoek naar een kort en praktijkgericht programma op MBO-niveau? Dan past het programma MBO Professioneel Secretaresse uitstekend bij u. In dit programma leert u plannen en organiseren, ondersteunen en adviseren en zakelijk corresponderen. Daarmee zorgt u voor een heldere administratie en houdt u de planning volledig bij. Met uw actuele kennis en communicatieve vaardigheden vormt u een waardevolle gesprekspartner voor uw hoger management.
 
Wilt u een officieel erkend MBO-diploma behalen? Kies dan voor de opleiding MBO Secretaresse niveau 3. Tijdens deze erkende opleiding tot secretaresse leert u in slechts 18 maanden tijd vergaderingen organiseren en voorzitten, effectieve planningen maken en agenda’s beheren. U leert zelfstandig werken en kunt daarbij uw leidinggevende informeren over de voortgang. Zo wordt u volledig voorbereid op uw carrière als succesvol secretaresse.

De volgende stap met HBO Directiesecretaresse

Wilt u uw kennis nog verder uitbreiden? Met een HBO-programma zet u de volgende stap. Kies bijvoorbeeld voor het programma HBO Directiesecretaresse. Een compleet en praktijkgericht programma waarin u de belangrijkste management- en communicatievaardigheden ontwikkelt voor uw verdere carrière als directiesecretaresse. Hierbij verdiept u zich ook in de inzet van nieuwe communicatiemiddelen, zodat u actief inspeelt op de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied. Daarmee wint u een onderscheidende positie op de arbeidsmarkt.

Wilt u de rechterhand zijn van uw directeur? Dan sluit het programma HBO Personal Assistent perfect bij u aan. Tijdens deze opleiding verdiept u zich in uw organisatie. U brengt het gedrag in kaart, de communicatiekanalen en de huidige marketingstrategie. Daarbij ontwikkelt u ook uw persoonlijke communicatievaardigheden. U leert effectieve gesprekken voeren, feedback geven en ontwikkelt uw presentatievaardigheden. Met de stevige kennis die u tijdens deze opleiding opdoet, vormt u een onmisbare gesprekspartner voor uw directeur.

Waarom een secretariële opleiding volgen bij NCOI Opleidingen?

  • Studeren in deeltijd, waar en wanneer het u schikt
  • Keuze uit veel startmomenten én leslocaties
  • Lesbijeenkomsten ’s avonds, overdag en in het weekend
  • Praktijkgerichte aanpak met direct resultaat