Testimonial Vanessa Rijlaarsdam

Vanessa werkt als zelfstandig adviseur op het gebied van HR en recruitment. Ze wilde graag meer leren over organisaties om zo een betere adviseur te worden voor bedrijfskundige vraagstukken. Ze besloot de HBO Bachelor Bedrijfskunde te gaan volgen. En nu ze bijna haar diploma op zak heeft, deelt Vanessa graag haar ervaringen.

“De opleiding Bedrijfskunde helpt me om een nog betere adviseur te worden!”

Een betere adviseur worden

“In 2019 ben ik gestart met de opleiding HBO Bachelor Bedrijfskunde. Vanuit mijn rol als adviseur HR en recruitment wilde ik me gaan verdiepen in de kennis over organisaties. De opleiding Bedrijfskunde helpt me om een nog betere adviseur te worden.

Testimonial Vanessa Rijlaarsdam

Ik adviseer mijn klanten over strategische personeelsplanning. De kennis die ik vanuit mijn opleiding heb opgedaan, heeft me echt geholpen om bepaalde kritische vragen te stellen aan mijn opdrachtgevers die ik anders misschien niet had kunnen of durven stellen. Bijvoorbeeld over welke functies er nu echt nodig zijn in een organisatie of over het verloop van het personeel.”

Werk, gezin, privé èn een studie combineren

“Het plannen van studeren en de combinatie met mijn werk, gezin en privéleven blijft wel de grootste uitdaging voor mij. Ik probeer nu echt met blokken studietijd te werken. Die plan ik vooral doordeweeks als mijn dochter op school zit, dan heb ik er de meeste rust voor.

Onlangs heb ik ook bij mijn opdrachtgever aangegeven dat ik nu tijdelijk iets minder wil werken. Ik ga bijna afstuderen en wil echt even knallen richting het einde. We hebben daar samen goede afspraken over kunnen maken.

Ik heb ook fijn contact gehad met de studiebegeleiding van NCOI. Ik heb bij hen aangegeven wanneer ik door de bomen het bos niet meer zag, en samen hebben we gekeken naar een planning die voor mij werkte. We hebben ook gekeken naar het eventueel uitstellen van modules of tentamens. Dat heeft mij enorm geholpen. Inhoudelijk gaat alles gelukkig heel goed; ik haal hele mooie cijfers en dat blijft mij enorm motiveren!”

NCOI als opleider

“Ik heb destijds gekozen voor NCOI omdat ik ze echt professioneel vond overkomen. Eigenlijk was ik er vrij snel uit dat ik bij NCOI wilde gaan studeren. Ik heb zelf gekozen om een opleiding te gaan volgen en ik heb zelf de regie in handen, maar NCOI is er wel als je ze nodig hebt en dat werkt prima! Ik kan het iedereen aanraden.”

Naar overzichtspagina
Portret Patty Wijnen
Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Portret Sirous Kavehercy
Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Portret Ans Oude Geerdink
Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.