Menu
NCOI Opleidingen - Beroeps- en vakopleidingen
  • Home
  • Beroepsopleidingen Bouwkunde en Architectuur

Beroepsopleidingen Bouwkunde en Architectuur

Wil je graag aan de slag op het gebied van bouwkunde? Of ambieer je een functie in de architectuur? Met een beroepsopleiding van NCOI Opleidingen word je optimaal opgeleid voor een succesvolle...

Lees meer

Wil je graag aan de slag op het gebied van bouwkunde? Of ambieer je een functie in de architectuur? Met een beroepsopleiding van NCOI Opleidingen word je optimaal opgeleid voor een succesvolle...

Lees meer

Wil je graag aan de slag op het gebied van bouwkunde? Of ambieer je een functie in de architectuur? Met een beroepsopleiding van NCOI Opleidingen word je optimaal opgeleid voor een succesvolle...

Lees meer

Praktijkopleiding (12) In een praktijkopleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om een deel van je (gewenste) beroep of vak met succes te kunnen uitoefenen.

NVAO-geaccrediteerd
27 maanden Praktijkopleiding
NVAO-geaccrediteerd
4 maanden Praktijkopleiding

Vakopleiding (13) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk. Met deze opleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je (gewenste) beroep of vak zelfstandig te kunnen uitoefenen.

NVAO-geaccrediteerd
6 maanden Vakopleiding
NVAO-geaccrediteerd
30 maanden Vakopleiding
NVAO-geaccrediteerd
8 dagen Vakopleiding
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Wil je graag aan de slag op het gebied van bouwkunde? Of ambieer je een functie in de architectuur? Met een beroepsopleiding van NCOI Opleidingen word je optimaal opgeleid voor een succesvolle carrière binnen dit vakgebied. Daarbij richt je je meteen tot de kern en leer je alleen dat waar jij in de praktijk iets aan hebt.

Een beroepsopleiding bouwkunde of architectuur volgen

Beroepsopleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die zich willen richten op een bepaald beroep of onderwerp. Wil je bijvoorbeeld aan de slag als werkvoorbereider in de bouw? Of heb je ambities om rentmeester te worden? Of wil je je laten opleiden tot makelaar? Met een beroepsopleiding ga je meteen aan de slag met de kern van je vakgebied. Je volgt geen algemene vakken, zoals bijvoorbeeld bij een erkende opleiding, maar focust je volledig op de beroepspraktijk. Je leert alles wat je nodig hebt om je werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Na afloop ontvang je een diploma en ben je uitstekend voorbereid op een succesvolle carrière op het gebied van bouwkunde of architectuur. 

Jouw praktijk staat centraal

In een beroepsopleiding bouwkunde of architectuur staat altijd de praktijk centraal. Je krijgt les van docenten die zelf ervaring hebben in het vakgebied. Zij kunnen je uitstekend helpen tijdens de opleiding. Door hun eigen werkervaring begrijpen de docenten je werkgebied uitstekend. Daarnaast kun je ook veel leren van hun eigen ervaringen in de praktijk. 

Bovendien leer je tijdens de opleiding voortdurend de theorie aan de prakijk te koppelen. Op die manier leer je het snelst en boek je vrijwel meteen resultaat. Als je al werkzaam bent in het vakgebied, kun je het geleerde ook meteen daar in de praktijk brengen.

Veelgekozen opleidingen

Bij NCOI vind je een uitgebreid aanbod beroepsopleidingen op het gebeid van bouwkunde en architectuur. Hieronder hebben we de meestgekozen opleidingen voor je geselecteerd. Ben je op zoek naar een andere opleiding? Bovenaan deze pagina vind je ons complete aanbod.

 

Een beroepsopleiding bouwkunde en architectuur combineren met een drukke baan

Een opleiding volgen naast een drukke baan? Als de grootste opleider van werkend Nederland houden wij er rekening mee dat studeren en werken in balans moeten blijven. Daarom bieden wij diverse studievarianten. Je kunt bij ons overdag, ‘s avonds en op zaterdag studeren. Daarnaast bepaal je zelf of je klassikaal, virtueel of zelfstandig via e-learning wilt studeren. En wil je tussentijds van variant wisselen omdat dat je beter uitkomt, dan is dat geen enkel probleem.
 

Waarom studeren bij NCOI?

  • Zeer praktijkgericht onderwijs
  • Optimale koppeling tussen theorie en praktijk
  • Je leert vooral dat wat er in de praktijk toe doet
  • Uitstekend te combineren met werk en privé
  • Ervaren topdocenten uit de praktijk