Subsidie via scholingsvouchers op technische en zorg HBO Bacheloropleiding

NCOI is het enige opleidingsinstituut met een breed aanbod van erkende opleidingen, specifiek voor werkenden. Deze opleidingen komen bovendien in aanmerking voor subsidie. Daarmee onderscheidt NCOI zich van alle andere aanbieders.

Subsidie

De overheid stimuleert deelname aan zorg en technische HBO Bacheloropleidingen. Op basis van voldoende studievoortgang ontvangt u per halfjaar € 1.250,- aan subsidie in de vorm van een scholingsvoucher van het Ministerie van OCW. Dat bedrag loopt op tot € 10.000,- voor uw gehele Bacheloropleiding. Daarmee kunt u deze Bacheloropleiding met een aanzienlijk voordeel volgen. Deze subsidieregeling is van toepassing op de volgende opleidingen:

HBO-programma’s als onderdeel van een HBO-Bacheloropleiding

Om de flexibiliteit te stimuleren en de drempel te verlagen, is het mogelijk om per half jaar te studeren en daar direct subsidie voor te krijgen. Onderstaande HBO-programma’s komen hiervoor in aanmerking. In al deze programma’s is € 1250,- als direct voordeel opgenomen.

Technische Bedrijfskunde
Informatica en Netwerkbeheer
Werktuigbouwkunde en Maintenance
Elektrotechniek
Zorgmanagement
Sociaal Pedagogische Hulpverlening
Verpleegkunde en (Medische) Zorg
Social Work

 
Voordelen subsidieregeling

De regeling is bedoeld om de deelname aan technische en zorg HBO Bacheloropleidingen te stimuleren. Dat brengt voor u een enorm voordeel met zich mee. Door deze subsidieregeling betaalt u nog maar € 9.990,- voor uw volledige Bacheloropleiding. Daarnaast krijgt u nog meer voordelen. Zo mag u, als het nodig is, per module één keer gratis herexamen doen.

NCOI regelt alles voor u

Behalve u inschrijven voor de opleiding hoeft u niets te doen om van de regeling gebruik te kunnen maken. Wij regelen alles voor u. Als u gebruik wilt maken van de subsidieregeling, dan mag u nog geen Bachelor of ­Master in het bekostigd onderwijs hebben afgerond. Ook dient u in het bezit te zijn van een diploma HAVO, VWO of MBO (niveau 4) om toegelaten te kunnen worden tot de HBO Bachelor. Beschikt u niet over een van deze diploma’s, maar bent u wel 21 jaar of ouder? Dan kunt u in aanmerking komen voor de zogenoemde 21+ regeling, waarmee gekeken wordt of u toereikende capaciteiten heeft om een opleiding op HBO Bachelorniveau te volgen.

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten wordt er een korte presentatie gegeven over NCOI Opleidingen en vervolgens verzorgt één van onze vakkundige docenten een algemene introductieles. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een lesbijeenkomst. Tevens krijgt u de mogelijkheid tot een persoonlijk adviesgesprek met één van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.