Menu

Scholingsvoucher

Wilt u graag verder studeren of een overstap maken, maar houden de kosten van een opleiding u tegen? Bij NCOI Opleidingen kunt u gebruikmaken van een aantal subsidies voor HBO-opleidingen.
 

Voucherregeling OCW voor HBO-opleidingen in de zorg, techniek en IT

Werkt u al in de zorg, techniek of IT en wilt u zich verder doorontwikkelen? Of bent u toe aan een nieuwe stap in uw loopbaan? Dan kunt u dankzij de voucherregeling van het ministerie van OCW tot wel € 10.000,- korting krijgen op geselecteerde HBO-opleidingen.

Als u voor 1 september 2019 bij ons start kunt u nog gebruikmaken van deze aantrekkelijke subsidie. Als u dan voor 1 september 2024 uw opleiding afrondt, kunt u profiteren van de volledige subsidie waarmee uw totale voordeel oploopt tot €10.000,-. Meld u daarom aan vóór 17 augustus 2019 zodat u na toelating nog op tijd start met uw opleiding.
 

Populaire opleidingen met subsidie

Zorg opleidingen
Techniek opleidingen
IT opleidingen

Vouchers voor HBO Bacheloropleidingen, HBO-programma's en HBO-maatwerk

Met deze Regeling Vraagfinanciering ontvangen studenten vouchers waarmee ze een groot deel van de opleidingskosten vergoed krijgen. De overheid richt zich specifiek op de zorg, techniek en IT, omdat er in deze branches een tekort is aan personeel.

Het gaat dan om de volgende subsidiebedragen:
  • Tot € 10.000,- subsidie op HBO Bacheloropleidingen
  • Vanaf € 1.250,- voordeel op korte HBO-programma’s
  • HBO-maatwerk incompany met subsidie vanaf € 1.250,-

 
HBO Bachelors met subsidie​

Door de subsidie vraagfinanciering is een HBO Bacheloropleiding in de genoemde sectoren tot € 10.000,- voordeliger. U ontvangt op basis van studievoortgang een voucher van € 1.250,- per 30 EC (studiepunten). De Bacheloropleiding heeft een omvang van in totaal 240 EC, waardoor de korting dus kan oplopen tot € 10.000,-.
 

HBO-programma’s met subsidie

NCOI heeft een groot aanbod van korte HBO-programma’s van 2 of 3 modules. Voor deze programma's komt u in aanmerking voor een scholingsvoucher van € 1.250,-. Deze programma’s zijn zelfstandig te doorlopen en vormen een afgebakend en samenhangend geheel met een omvang van 30 EC.

U verzamelt met deze programma’s studiepunten zonder dat u zich meteen vastlegt voor een hele HBO Bacheloropleiding. Zo kunt u zich nu specifiek ontwikkelen in een bepaald onderwerp en later eventueel met vrijstelling verder studeren voor de Bachelor.
 

Maatwerk incompany met subsidie

Alle Bacheloropleidingen en HBO-programma’s die we met subsidie aanbieden, kunnen we ook op maat voor uw organisatie inrichten. Daarnaast kunnen we specifieke zorgprogramma’s op maat inrichten voor uw medewerkers. Een niveauverhogend programma van MBO naar HBO geeft uw medewerkers de kans zich te ontwikkelen. Hier kunt u als organisatie veel financieel voordeel van hebben.

Per medewerker is voor een kort programma € 1.250,- subsidie beschikbaar. Als u 8 medewerkers heeft, kan dat dus al € 10.000,- voordeel opleveren. U krijgt meer opleiding voor minder geld. We zetten de verschillen graag voor u op een rij.
 

Voor wie is de subsidie?

De subsidievouchers zijn beschikbaar voor iedereen die nog geen Bachelor- of Mastergraad heeft. U kunt met een eerder behaalde graad ook met subsidie instromen voor de volgende opleidingen en afgeleide HBO-programma’s:
  • HBO Bachelor Opleiding tot Verpleegkundige (HBO-V)
  • HBO Bachelor Management in de Zorg
  • HBO Associate degree Management in de Zorg

 
Meer informatie?

Wilt u weten hoe het precies zit? Download dan een van de brochures ‘Financieel aantrekkelijk opleiden bij NCOI’ voor Zorg, Techniek & Veiligheid of IT. Of neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs via 035 – 6 400 411. Zij informeren u graag over de mogelijkheden van de voucherregeling OCW. U kunt als organisatie uiteraard ook contact opnemen met uw accountmanager.

Download Vraagfinanciering Brochure

Zorg Techniek IT

Vraag de nieuwe studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de studiegids 2019-2020 aan of bekijk het vernieuwde aanbod op onze website.

Laatste mogelijkheid: bespaar tot € 10.000,- op een Bacheloropleiding

De overheid stopt per 1 september met de regeling vraagfinanciering, waarmee u voordelig een opleiding kunt volgen in de zorg, techniek of IT. Bent u werkzaam in een van deze sectoren en wilt u zich verder ontwikkelen? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Profiteer dan nog snel van deze voucherregeling en schrijf u voor 17 augustus in voor een van de geselecteerde HBO Bacheloropleidingen of HBO-programma’s. Zo kunt u maximaal tot € 10.000,- besparen op een volledige opleiding.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.