Menu

SRM Content Specialist

Streef naar hoger rendement uit content - 5 maanden

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Vandaag de dag bereik je de meeste mensen via crossmedia. Hoe zorg je ervoor dat je aandacht krijgt van de juiste doelgroep? En hoe genereer je het meeste rendement? Tijdens de opleiding SRM Content Specialist ga je aan de slag met conversieoptimalisatie en een gebruikersonderzoek om te ontdekken aan welk soort content jouw potentiële doelgroep behoefte heeft. Op deze manier kun je een efficiënte contentstrategie bedenken om het juiste platform, zowel online als offline, in te zetten voor een bepaalde boodschap. Op deze manier ben je direct van toegevoegde waarde voor jouw werk als marketingprofessional. Deze training wordt verzorgd door onze businesspartner SRM.

Doelgroep

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die in zijn werk content inzet binnen de mediamix. Je bent bijvoorbeeld (online) marketeer, communicatieprofessional, copywriter of webredacteur.

Deze opleiding wordt verzorgd op B en C-niveau, hét niveau voor de medior marketing- en communicatieprofessionals die op operationeel niveau binnen hun organisatie willen werken en hun kennis op tactisch en strategisch niveau willen toepassen.

Doel en opzet

Tijdens deze training krijg je verschillende tools aangereikt om als organisatie of merk op te vallen via verschillende online en offline kanalen. Je gaat aan de slag met het bedenken van een contentstrategie op basis van je doelgroep en een contentkalender. Op deze manier weet je precies wanneer en wat voor content je kunt plaatsen om het meeste bereik te genereren. Tot slot heb je twee begeleidingsbijeenkomsten die je voldoende voorbereiden op de integrale eindopdracht.

SRM Content Specialist

Streef naar hoger rendement uit content - 5 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.