Menu

HBO Crossmedia

Praktijkgericht en compleet HBO-programma - 6 maanden

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De doelgroep bij je boodschap betrekken met een video, beïnvloeden met een bloggende influencer en vervolgens motiveren met een nieuwsbrief. In dit korte HBO-programma leer je meerdere kanalen inzetten om dezelfde boodschap over te brengen. Daarbij is het belangrijk dat je de boodschap optimaliseert en aanpast aan het kanaal en de doelgroep. Op die manier vullen de verschillende kanalen elkaar aan. Na het programma HBO Crossmedia kun je doelgroepgericht denken en weet je de voordelen van crossmediaal publiceren te benoemen en benutten. Bovendien ontvang je met dit programma mogelijk vrijstellingen binnen de HBO Bachelor Journalistiek van Hogeschool NCOI.

Doelgroep

Dit HBO-programma is speciaal ontwikkeld voor iedereen die meer wil weten over crossmediaal publiceren. Je leert wat crossmediale strategie is en hoe je dit kunt vormgeven.

Doel en opzet

Tijdens dit HBO-programma komen alle belangrijke thema's uit het werkgebied van crossmediaal publiceren aan de orde. Je krijgt inzicht in verschillende publicatievormen en gaat praktisch aan de slag met journalistiek schrijven, fotograferen en filmen en je krijgt de kans om te oefenen met pitchen. Verder maak je kennis met storytelling, journalistieke platformen en crossmediale strategie.

Tijdens het programma HBO Crossmedia wordt de theorie aan de praktijk gekoppeld met praktische opdrachten. Dit maakt de theorie direct toepasbaar in je eigen werk. Ook kun je gebruikmaken van actuele literatuur en onze online leeromgeving. Binnen deze leeromgeving vind je alle relevante informatie rondom je studie en kun je communiceren met docenten en medestudenten.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

HBO Crossmedia

Praktijkgericht en compleet HBO-programma - 6 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.