Masterprogramma
NVAO geaccrediteerd
Succesvol beleid maken en realiseren is een doorlopend proces. Dat betekent dat de strategisch keuzen die je maakt bij het begin van de beleidscyclus doorwerken tot in de fase van implementatie. Dat vraagt in de beginfase al een goed inzicht in de consequenties van de gemaakte keuzen. Integraal denken vanaf stap 1 dus. In dit Masterprogramma van onze businesspartner Bestuursacademie Nederland combineren wij strategisch denken met integrale beleidsvorming. Zo combineer je het denken in de toekomst met het denken in de breedte.
Dit programma is ontwikkeld voor strategische beleidsmakers, managers en programmamanagers binnen de publieke sector.
In dit Masterprogramma ontwikkel je strategisch inzicht in integrale beleidsrealisatie. Na dit programma ben je in staat om je visie vanuit een integrale blik vorm te geven. Gedurende het programma werk je aan praktische opdrachten die je koppelt aan je eigen werkomgeving. Hierdoor is alles wat je leert direct toepasbaar in de praktijk.
Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.
Je studiebelasting is ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.
Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.
De volgende onderwerpen komen aan bod:
(8 bijeenkomsten)
(8 bijeenkomsten)
Je sluit beide Masterclasses af met een eindopdracht. Als je voor beide een voldoende behaalt, ontvang je het diploma ‘Masterprogramma Strategische Beleidsrealisatie binnen de Overheid’ van onze businesspartner Bestuursacademie Nederland.
Wil je meer weten over de opbouw van onze opleidingen? Zie dan opbouw Master.
Naast de aangegeven kosten kan er in de loop van je studie sprake zijn van eventuele aanvullende kosten. Of je te maken krijgt met deze kosten is afhankelijk van je studiebehoefte. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor extra examenbegeleiding of het maken van een herexamen wanneer je niet in een keer slaagt. Het menu met extra mogelijkheden en de bijbehorende kosten vind je hier en in de online leeromgeving e-Connect, waar je na de inschrijfbevestiging toegang toe hebt.
Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).
Betaal je je opleiding zelf? Voor veel van onze opleidingen kun je gebruikmaken van interessante financiële voordelen. Welke mogelijkheden er zijn, lees je terug in onze subsidiebrochure.
Veel werkgevers willen graag investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers en beschikken over een jaarlijks opleidingsbudget om opleidingen voor werknemers te bekostigen. Heeft jouw organisatie een opleidingsbudget waar je gebruik van kunt maken? Vraag het na bij de HR-afdeling of je leidinggevende, want dit kan veel voordeel opleveren.
Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.
Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je je opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.
Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw.
Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.