Menu
NCOI Opleidingen - HR

Professional Master Opleidingskunde

Onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde Master Onderwijskunde - 9 maanden

Vakgebied

HR

Opleidingsniveau

Professional Master

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In dit programma op Masterniveau ontwikkel je in korte tijd onmisbare kennis en vaardigheden op het gebied van strategisch opleiden en leren, opleidingsontwikkeling en HRD. Je krijgt inzicht om opleidingsvragen te bezien vanuit strategisch perspectief, zoals duurzame inzetbaarheid en personele flexibiliteit en je krijgt zicht op nieuwe mogelijkheden voor ontwikkeling en opleiding binnen je organisatie. Daarnaast krijg je handvatten om vorm te geven aan opleiden en leren in je eigen organisatie. Zo ga je concreet aan de slag met verschillende vormen van opleiden en het begeleiden van personen en groepen bij ontwikkeling. Door de vele praktijkopdrachten pas je alles meteen toe en zie je direct effect van deze Professional Master.

Doelgroep

Je bent hoger opgeleid en je wilt je graag verder ontwikkelen op het gebied van opleiden, ontwikkelen en strategisch HRD binnen organisaties. Je bent bijvoorbeeld opleidingsfunctionaris, zelfstandig trainer, adviseur of consultant.

Doel en opzet

Tijdens deze Professional Master ontwikkel je je op het gebied van opleiden en leren binnen organisaties. Je krijgt zicht op het nut, de voordelen en de effectiviteit van opleiden en leren in organisaties. Hierbij worden de nieuwste inzichten en trends behandeld. Daarnaast gaan de docenten in op opleidingskunde, waarbij je aandacht besteedt aan het ontwerp van trainingen en opleidingen. Ook krijg je inzicht in het begeleiden en coachen bij opleiden en leren. De docenten hebben veel praktijkervaring en begeleiden je bij het toepassen in de praktijk. Daarnaast vind je veel informatie op onze professionele online leeromgeving en kun je gebruikmaken van de meest actuele literatuur.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Professional Master Opleidingskunde

Onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde Master Onderwijskunde - 9 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.