Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde

Professional Master Organisatiekunde

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleiding - 6 maanden

Vakgebied

Bedrijfskunde

Opleidingsniveau

Professional Master

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je je in relatief korte tijd vergaand en op Masterniveau ontwikkelen op het gebied van organisatiekunde en cultuur? Dan is deze Professional Master van NCOI zeer geschikt voor je. Je volgt 2 volledige Masterclasses uit de NVAO-geaccrediteerde Master Management, Cultuur en Verandering (MCC) waarin de kern van het vakgebied organisatiekunde aan bod komt. Aan de hand van ervaren docenten verdiep je je op praktijkgerichte wijze in onderwerpen als strategie- en ontwerpmodellen, cultuurverandering en -beïnvloeding.

Vrijstelling

Deze Professional Master Organisatiekunde maakt deel uit van meerdere volledige Masteropleidingen van NCOI. Wil je verder studeren en voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden voor Master? Dan ontvang je vrijstelling voor de gelijknamige onderdelen.

Doelgroep

Je bent een ambitieuze manager, adviseur of professional. Je wilt je graag op Masterniveau ontwikkelen en meer inzicht krijgen in je organisatie.

Doel en opzet

Deze Professional Master is opgebouwd uit 2 Masterclasses. Hierin ga je gericht aan de slag met onderwerpen die specifiek gericht zijn op organisatiekunde. In de Masterclass Toegepaste Organisatiekunde is aandacht voor organisatiemodellen en de toepassing daarvan in de praktijk. In de Masterclass Organisatie en Cultuur ga je aan de slag met vragen als: Wat is cultuur en wat maakt de cultuur van een organisatie uit? Welke cultuurtypen bestaan er in een organisatie? En kun je de cultuur van een organisatie veranderen?

De Masterclasses worden verzorgd door topdocenten uit de praktijk. Hun rijke ervaring biedt een belangrijke meerwaarde in de aanpak van NCOI. In alle bijeenkomsten staat de combinatie van theorie en praktijk centraal en discussieer je met je medestudenten over de verschillende onderwerpen. Daarnaast krijg je ondersteuning via onze digitale leeromgeving.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Professional Master Organisatiekunde

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleiding - 6 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.