Humanresourcesdevelopment (HRD)

Als HR-professional wilt u altijd het beste uit uw personeel halen. Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door performancemanagement of talentmanagement. Wilt u de handvatten...

Lees meer

Als HR-professional wilt u altijd het beste uit uw personeel halen. Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door performancemanagement of talentmanagement. Wilt u de handvatten...

Lees meer

Als HR-professional wilt u altijd het beste uit uw personeel halen. Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door performancemanagement of talentmanagement. Wilt u de handvatten...

Lees meer

Humanresourcesdevelopment (HRD): 24 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masteropleiding (3) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

Alle Masteropleidingen met NVAO-logo zijn geaccrediteerd. De accreditatie van de overige opleidingen is aangevraagd of in voorbereiding.

Professional Master (4) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (6) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Post Bachelor (3) De Post Bacheloropleidingen van NCOI hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

HBO Bacheloropleiding (2) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle HBO Bacheloropleidingen met NVAO-logo zijn geaccrediteerd. De accreditatie van de overige opleidingen is aangevraagd of in voorbereiding.

HBO-programma (6) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Meest bekeken Humanresourcesdevelopment (HRD)

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Allerlaatste kans om voordelig een opleiding te volgen met subsidie

Wilt u zich verder ontwikkelen in de zorg, techniek of IT of overstappen vanuit een andere sector? Nu kunt u nog gebruik maken van de subsidieregeling van de overheid waarmee u voordelig een opleiding kunt volgen. Er starten dit jaar nog een aantal opleidingen die onder de regeling vallen. Schrijf u daarom in voor een van de geselecteerde opleidingen om nog gebruik te maken van de subsidie en bespaar tot maar liefst € 10.000,-.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Als HR-professional wilt u altijd het beste uit uw personeel halen. Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door performancemanagement of talentmanagement. Wilt u de handvatten om uw HR-beleid te professionaliseren? Volg dan een van de NCOI-opleidingen die zijn gericht op opleiding en ontwikkeling voor uw personeel!

HRD-opleiding

De professional van nu blijft zijn hele leven lang leren. Dat geldt voor u, maar ook voor uw medewerkers. Om ervoor te zorgen dat zij bijblijven én verder komen in hun vakgebied, zijn opleiding en ontwikkeling essentieel. In de Masterclass Human Resources Development (HRD) ontdekt u de manieren om dit vorm te geven in uw eigen organisatie. Na afloop weet u hoe u een leertraject organiseert, hoe u kennis in uw organisatie zo effectief mogelijk inzet en wat hierin de rol van het management is. Bent u werkzaam in het HR-veld, bijvoorbeeld als HR-medewerker, personeelsfunctionaris, personeelsmanager of opleidingsmanager? Dan is deze Masterclass zeer geschikt voor u. Na deze opleiding bent u in staat om de strategische humanresourcesdevelopment (HRD)-koers van uw organisatie te bepalen.

Personeel en organisatie

Wilt u werken op een P&O-afdeling, maar heeft u geen of weinig ervaring in deze richting? Dan is de Basisopleiding Personeel en Organisatie bij uitstek voor u geschikt. In deze zeer brede opleiding leert u in korte tijd alles wat u moet weten over personeel en organisatie. Hierna kunt u aan de slag als medewerker Personeel en Organisatie. Hierin voert u allerlei werkzaamheden uit op het gebied van P&O, zoals het opstellen van het personeelsbeleid, de werving en selectie van nieuw personeel en advies geven bij beoordelingen.

Performancemanagement

Zoekt u een meer adviserende rol in de HR? HR houdt bij hoe het gaat met de performances van het personeel, maar er moet ook worden gekeken naar de performance van HR zelf. In de Masterclass HR Performancemanagement en HR Analytics leer u hoe u HR binnen uw organisatie meetbaar kunt maken. Dit helpt u om het HR-beleid vervolgen te verbeteren en te professionaliseren. Na afloop van deze Masterclass bent u in staat om performancemanagement toe te passen en resultaatgerichte adviezen te geven over de HR-activiteiten in uw organisatie.

Opleiding en ontwikkeling binnen HR

HR speelt in sleutelrol in de opleiding en ontwikkeling van de werknemers. Hiervoor is keer op keer maatwerk nodig. Wilt u leren om optimaal gebruik te maken van de talenten én ontwikkelpunten van uw personeel? In de Masterclass MD en Talentmanagement leert u dit. Ook ontdekt u hoe u getalenteerde medewerkers aantrekt. Deze Masterclass is zeer geschikt voor HRM-professionals die talentmanagement strategisch in willen zetten.
 
Twijfelt u nog over uw keuze? Bekijk dan ook onze andere opleidingen op het gebied van humanresourcesdevelopment (HRD) op deze pagina. Wilt u een persoonlijk gesprek over uw opleidingsmogelijkheden? Onze opleidingsadviseurs geven u graag vrijblijvend opleidingsadvies.