Timemanagement

De trainingen timemanagement van NCOI zijn niet voor niets zeer populair. In deze tijd wordt er steeds meer van u verwacht, met name op werkgebied. Takenpakketten worden groter, de werkdruk...

Lees meer

De trainingen timemanagement van NCOI zijn niet voor niets zeer populair. In deze tijd wordt er steeds meer van u verwacht, met name op werkgebied. Takenpakketten worden groter, de werkdruk...

Lees meer

De trainingen timemanagement van NCOI zijn niet voor niets zeer populair. In deze tijd wordt er steeds meer van u verwacht, met name op werkgebied. Takenpakketten worden groter, de werkdruk...

Lees meer

Timemanagement: 3 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Duur
Toon alle opties

Training (3) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Speciaal voor werkenden

NCOI is speciaal opgericht voor werkenden. We verzorgen meer dan 1.000 opleidingen en trainingen in veel verschillende vakgebieden en leiden jaarlijks 50.000 professionals op. Professionals zoals u. Samen met 700 medewerkers en meer dan 2.000 docenten zetten we ons dagelijks in om u te helpen uw professionele doelstellingen te bereiken. We verzorgen onze opleidingen voor het overgrote deel van de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven. Een NCOI-diploma is dus echt een waardevolle aanvulling op uw cv. 

De grootste opleider van werkend Nederland

Topdocenten uit de praktijk

De kwaliteit van opleidingen en trainingen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de kwaliteit van de docent. Daarom werkt NCOI uitsluitend met uitstekend opgeleide docenten die werkzaam zijn in het vakgebied van uw opleiding. Meer dan 2.000 docenten zetten zich dagelijks in om u te helpen uw professionele doelstellingen te bereiken. Alexandra van ’t Geloof is een van hen. Zij vertelt u in deze video waarom zij lesgeven het leukste vindt wat er is.

Unieke combinatie van erkend en praktijkgericht onderwijs

Onze opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (MBO) en de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (HBO/Master). Hierdoor weet u zeker dat uw opleiding aan strenge kwaliteitseisen voldoet, en u een waardevol diploma behaalt. Daarnaast is ons onderwijs anders ingericht dan het onderwijs aan een reguliere onderwijsinstelling. U heeft immers een heel andere opleidingsbehoefte dan iemand die fulltime naar school gaat. U moet het volgen van een opleiding in kunnen passen in uw drukke agenda. Verder krijgt u bij ons geen theorie om de theorie, maar maken we voortdurend de vertaalslag naar de praktijk. Uw praktijk. Hierdoor kunt u wat u leert direct de volgende dag toepassen.

Studeren waar en wanneer u wilt

Bij ons kunt u uw opleiding uitstekend combineren met uw baan en privéleven. U kunt uw opleiding namelijk doordeweeks overdag, ’s avonds of op zaterdag volgen. En dankzij onze locaties door heel Nederland, is er altijd wel een locatie bij u in de buurt. Verder kunt u meerdere keren per jaar starten. U hoeft dus niet tot september te wachten. Ook de opbouw van onze opleidingen is flexibel. Wilt u zich niet meteen inschrijven voor een volledige, erkende opleiding? Dan kunt u ook kiezen voor een deelprogramma. Dit is een onderdeel van een volledige, erkende opleiding, waarin u zich heel gericht verdiept in een bepaald onderwerp. Als u later besluit dat u zich toch voor de volledige opleiding wilt inschrijven, kunt u de studiepunten die u al behaald heeft onder bepaalde voorwaarden inbrengen.

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

De trainingen timemanagement van NCOI zijn niet voor niets zeer populair. In deze tijd wordt er steeds meer van u verwacht, met name op werkgebied. Takenpakketten worden groter, de werkdruk neemt toe en werk en privé gaan steeds meer door elkaar lopen. Dat kan stress opleveren en zelfs leiden tot een burn-out. Wilt u uw tijd zo effectief en efficiënt mogelijk benutten zonder stress te ervaren? Volg dan een training timemanagement bij NCOI Opleidingen.

Wat is timemanagement?

Timemanagement houdt in dat u uw tijd zo goed mogelijk gebruikt. U leert hoofdzaken van bijzaken te scheiden en vindt een duidelijke balans tussen werk en privé. Uw tijd beter verdelen en inplannen heeft meerdere voordelen. Zo levert het minder stress op, gaat u efficiënter werken en houdt u meer tijd over voor uw hobby’s of gezin. U heeft een opgeruimd hoofd en voelt u fysiek en mentaal beter.

Trainingen timemanagement bij NCOI

Bij NCOI Opleidingen kunt u diverse klassikale trainingen timemanagement volgen. Bent u bijvoorbeeld secretaresse en wilt u zich ontwikkelen op het gebied van timemanagement? De tweedaagse training Timemanagement is geschikt voor vrijwel iedereen die meer controle over zijn agenda wil. Tijdens de training verdiept u zich onder meer in onderwerpen als assertiviteit, planning, taakverdeling en communicatie en leert u prioriteiten stellen. Aan de hand van persoonlijke leerdoelen, werkt u aan de punten waar u tegenaan loopt en ontwikkelt u handvatten om deze in de toekomst te vermijden. Deze training is ook in het Engels te volgen onder de naam Time Management.

Timemanagement voor leidinggevenden

Heeft u een leidinggevende functie en wilt u niet alleen beter om leren gaan met tijd, maar ook uw werknemers beter kunnen aansturen? Ga dan voor de training Timemanagement voor Leidinggevenden. In deze praktijkgerichte training verdiept u zich in het managen van uw eigen tijd, maar ook in het effectief leidinggeven aan een groep. Daarbij gaat u in op onderwerpen als effectief delegeren, loslaten en instrueren. 

Waarom studeren bij NCOI?

Uw werkpraktijk is het uitgangspunt van de opleidingen en trainingen van NCOI. Dat houdt in dat deze trainingen uitstekend te combineren zijn met uw werk en privéleven. Daarnaast is alles wat u leert, direct toepasbaar in de praktijk en bepaalt u zelf waar en wanneer u de training volgt. Wij bieden u meerdere startmomenten per jaar, leslocaties door heel Nederland en topdocenten met jarenlange praktijkervaring. Zo haalt u het meeste uit uw training