Timemanagement

De trainingen timemanagement van NCOI zijn niet voor niets zeer populair. In deze tijd wordt er steeds meer van u verwacht, met name op werkgebied. Takenpakketten worden groter, de werkdruk...

Lees meer

De trainingen timemanagement van NCOI zijn niet voor niets zeer populair. In deze tijd wordt er steeds meer van u verwacht, met name op werkgebied. Takenpakketten worden groter, de werkdruk...

Lees meer

De trainingen timemanagement van NCOI zijn niet voor niets zeer populair. In deze tijd wordt er steeds meer van u verwacht, met name op werkgebied. Takenpakketten worden groter, de werkdruk...

Lees meer

Timemanagement: 3 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Duur
Toon alle opties

Training (3) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Open Dag 18 mei

Op zaterdag 18 mei houdt NCOI Opleidingen in BCN Utrecht CS een Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij u persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Daarnaast kunt u in een introductieles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen over het volgen van een opleiding naast uw baan.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

De trainingen timemanagement van NCOI zijn niet voor niets zeer populair. In deze tijd wordt er steeds meer van u verwacht, met name op werkgebied. Takenpakketten worden groter, de werkdruk neemt toe en werk en privé gaan steeds meer door elkaar lopen. Dat kan stress opleveren en zelfs leiden tot een burn-out. Wilt u uw tijd zo effectief en efficiënt mogelijk benutten zonder stress te ervaren? Volg dan een training timemanagement bij NCOI Opleidingen.

Wat is timemanagement?

Timemanagement houdt in dat u uw tijd zo goed mogelijk gebruikt. U leert hoofdzaken van bijzaken te scheiden en vindt een duidelijke balans tussen werk en privé. Uw tijd beter verdelen en inplannen heeft meerdere voordelen. Zo levert het minder stress op, gaat u efficiënter werken en houdt u meer tijd over voor uw hobby’s of gezin. U heeft een opgeruimd hoofd en voelt u fysiek en mentaal beter.

Trainingen timemanagement bij NCOI

Bij NCOI Opleidingen kunt u diverse klassikale trainingen timemanagement volgen. Bent u bijvoorbeeld secretaresse en wilt u zich ontwikkelen op het gebied van timemanagement? De tweedaagse training Timemanagement is geschikt voor vrijwel iedereen die meer controle over zijn agenda wil. Tijdens de training verdiept u zich onder meer in onderwerpen als assertiviteit, planning, taakverdeling en communicatie en leert u prioriteiten stellen. Aan de hand van persoonlijke leerdoelen, werkt u aan de punten waar u tegenaan loopt en ontwikkelt u handvatten om deze in de toekomst te vermijden. Deze training is ook in het Engels te volgen onder de naam Time Management.

Timemanagement voor leidinggevenden

Heeft u een leidinggevende functie en wilt u niet alleen beter om leren gaan met tijd, maar ook uw werknemers beter kunnen aansturen? Ga dan voor de training Timemanagement voor Leidinggevenden. In deze praktijkgerichte training verdiept u zich in het managen van uw eigen tijd, maar ook in het effectief leidinggeven aan een groep. Daarbij gaat u in op onderwerpen als effectief delegeren, loslaten en instrueren. 

Waarom studeren bij NCOI?

Uw werkpraktijk is het uitgangspunt van de opleidingen en trainingen van NCOI. Dat houdt in dat deze trainingen uitstekend te combineren zijn met uw werk en privéleven. Daarnaast is alles wat u leert, direct toepasbaar in de praktijk en bepaalt u zelf waar en wanneer u de training volgt. Wij bieden u meerdere startmomenten per jaar, leslocaties door heel Nederland en topdocenten met jarenlange praktijkervaring. Zo haalt u het meeste uit uw training