Video Contentmarketing

Overtuig uw publiek met video - 1 dag

Video Contentmarketing

Overtuig uw publiek met video - 1 dag

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Video’s houden de aandacht van de gemiddelde gebruiker langer vast dan andere media. Geen wonder dus dat videocontentmarketing populair is. Door video’s gaat een verhaal echt leven voor de bezoekers. Ze ontdekken een context en zullen zich de boodschap langer herinneren. In deze korte training leert u welke opties u heeft om met video uw doelgroep te bereiken.

Uw resultaat

Na afloop van deze training kunt u video succesvol inzetten in uw marketingstrategie. Ook bent u bekend met de mogelijkheden op het gebied van videomarketing. U weet uw publiek te boeien en tot actie aan te zetten door middel van video. Verder kunt u specifieke doelgroep targetten.

Doelgroep

Deze training is speciaal bedoeld voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met online communicatie en campagnes, bijvoorbeeld (online) marketeers, communicatiemedewerkers, webredacteuren, contentmanagers en brandmanagers.

Aanpak

Om een succesvolle contentvideo te maken doorloopt u 3 stappen: inhoud, vorm en context. Eerst bepaalt u welke boodschap u over wilt brengen en aan wie. Maakt u 1 film of meerdere? Kort of lang? Kiest u voor de lineaire vorm, of voor een interactieve of 360 graden video? In deze training leert u de pluspunten en beperkingen van elk van deze methoden. Uiteraard krijgt u inzicht in de diverse manieren om een call-to-action in uw video te verwerken. Bovendien ontdekt u welke content werkt op welke platformen en hoe ieder platform zijn eigen tools biedt om de juiste doelgroep te targetten. De training is sterk praktijkgericht. Aan het eind van de training beheerst u niet alleen de theorie om een geslaagde contentvideo in de markt te zetten, maar kunt u het geleerde ook direct in uw werk toepassen.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Inhoud

 • Hoe maakt u een videoconcept?
 • Welke doelstellingen stelt u op?
 • Wat voor type video's heeft u nodig?
 • Do's en dont's

Vorm

 • Interactie versus lineair
 • Kiest u voor short-form/long-form?
 • Kiest u voor push of pull?
 • Wat is de juiste call-to-action?

Context

 • Welke distributieplatformen zet u in?
 • Social video
 • Video targetting
 • Programmatic video

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Video Contentmarketing'.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 1 dag.

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 600,-
Trainingsmateriaal: € 25,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

NCOI Opleidingen regelt tijdens uw opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Video Contentmarketing

Overtuig uw publiek met video - 1 dag

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.

Vraag de nieuwe studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de studiegids 2019-2020 aan of bekijk het vernieuwde aanbod op onze website.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.