Menu

The Power of Purpose

Het inspireren, binden en transformeren van je merk - 2 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Organisaties met een sterke purpose hebben een succesvolle positie in de arbeidsmarkt. Wat is de reden van het bestaan van een bedrijf? En hoe word je betekenisvol als merk? Dat zijn de belangrijkste vragen wanneer het aankomt op purpose. Tijdens de training The Power of Purpose ervaar je de kracht en effectiviteit van het hogere doel en hoe dit van invloed kan zijn op je merkpositionering. Je leert een doeltreffend plan te ontwikkelen om stakeholders en medewerkers te binden aan je organisatie. Dit resulteert niet alleen in een tevreden bedrijfscultuur, maar ook in betere financiële prestaties. Deze training wordt verzorgd door onze businesspartner SRM.

Je resultaat

Je leert de theorie van purpose vertalen naar effectieve bedrijfsdoelstellingen. Je weet welke stappen te doorlopen om te komen tot een sterk purpose statement. Tevens kun je een doeltreffend marketing- en communicatieplan ontwerpen voor purpose. Je weet hoe je medewerkers en stakeholders kunt betrekken voor een succesvolle implementatie. Ook kun je de implementatie van purpose analyseren door een passend evaluatie-instrument.

Doelgroep

De training The Power of Purpose is geschikt voor marketing- en communicatieprofessionals die de kracht en relevantie van purpose willen ervaren. Je hebt de ambitie om je merkpositionering te optimaliseren door het effect van het hogere doel te implementeren in je organisatie.

Deze niveau C-training wordt verzorgd op Masterniveau. Niveau C is het niveau voor medior en senior professionals die hun kennis op tactisch en strategisch niveau willen toepassen.

Aanpak

Tijdens deze training neem je de missie, visie en kernwaarde van je organisatie onder de loep. Je leert tot een sterk purpose statement te komen aan de hand van een handig stappenplan. Ook ontwikkel je vaardigheden om de commitment van je organisatie te vergroten door medewerkers en stakeholders te betrekken bij dit proces. Op deze manier ben je bekend met alle facetten voor het opstellen van een effectief marketing- en communicatieplan.

The Power of Purpose

Het inspireren, binden en transformeren van je merk - 2 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.