Menu

The Power of Purpose

Het inspireren, binden en transformeren van je merk - 2 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Organisaties met een sterke purpose hebben een succesvolle positie in de arbeidsmarkt. Wat is de reden van het bestaan van een bedrijf? En hoe word je betekenisvol als merk? Dat zijn de belangrijkste vragen wanneer het aankomt op purpose. Tijdens de training The Power of Purpose ervaar je de kracht en effectiviteit van het hogere doel en hoe dit van invloed kan zijn op je merkpositionering. Je leert een doeltreffend plan te ontwikkelen om stakeholders en medewerkers te binden aan je organisatie. Dit resulteert niet alleen in een tevreden bedrijfscultuur, maar ook in betere financiële prestaties. Deze training wordt verzorgd door onze businesspartner SRM.

Je resultaat

Je leert de theorie van purpose vertalen naar effectieve bedrijfsdoelstellingen. Je weet welke stappen te doorlopen om te komen tot een sterk purpose statement. Tevens kun je een doeltreffend marketing- en communicatieplan ontwerpen voor purpose. Je weet hoe je medewerkers en stakeholders kunt betrekken voor een succesvolle implementatie. Ook kun je de implementatie van purpose analyseren door een passend evaluatie-instrument.

Doelgroep

De training The Power of Purpose is geschikt voor marketing- en communicatieprofessionals die de kracht en relevantie van purpose willen ervaren. Je hebt de ambitie om je merkpositionering te optimaliseren door het effect van het hogere doel te implementeren in je organisatie.

Deze niveau C-training wordt verzorgd op Masterniveau. Niveau C is het niveau voor medior en senior professionals die hun kennis op tactisch en strategisch niveau willen toepassen.

Aanpak

Tijdens deze training neem je de missie, visie en kernwaarde van je organisatie onder de loep. Je leert tot een sterk purpose statement te komen aan de hand van een handig stappenplan. Ook ontwikkel je vaardigheden om de commitment van je organisatie te vergroten door medewerkers en stakeholders te betrekken bij dit proces. Op deze manier ben je bekend met alle facetten voor het opstellen van een effectief marketing- en communicatieplan.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

The Power of Purpose

(2 dagen)

  • De theorie over purpose vertalen naar het effect op de interne organisatie en op externe stakeholders
  • Onderscheid maken tussen purpose, missie, visie en kernwaarden van de organisatie
  • Onderscheid maken tussen een goede en slechte purpose, deze beoordelen en beargumenteren
  • Het stappenplan toepassen om te komen tot een sterke purpose-statement
  • Bepalen welke in- en externe stakeholders hij/zij moet betrekken bij het succesvol implementeren van een purpose
  • Uitleggen hoe je medewerkers kunt betrekken bij het tot leven brengen van purpose
  • Een effectief marketing- en communicatieplan voor purpose ontwerpen
  • Een passend evaluatieinstrument ontwikkelen om het effect van de implementatie van purpose te analyseren

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat ‘The Power of Purpose'.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Lesgeld: € 1.079,-
Studiemateriaal: € 55,-
Reprorechten: € 15,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Locatie- en arrangementskosten

NCOI Opleidingen regelt tijdens je opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Verlaag je studiekosten

Betaal je je opleiding zelf? Voor veel van onze opleidingen kun je gebruikmaken van interessante financiële voordelen.

Fiscaal voordeel

Je kunt gebruikmaken van de regeling ‘Aftrek studiekosten’, waarmee je tot zo’n 50 procent van je gemaakte studiekosten terugkrijgt van de Belastingdienst. Jaarlijks kun je maximaal € 15.000,- aftrekken van je inkomstenbelasting voor de studiekosten van jou en je fiscale partner. Ook als je gebruikmaakt van het levenlanglerenkrediet kun je je studiekosten aftrekken. Wil je meer weten over deze regeling en aan de hand van een rekenvoorbeeld zien hoeveel voordeel jou dit oplevert? Op onze pagina over belastingvoordeel lees je er alles over.

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers willen graag investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers en beschikken over een jaarlijks opleidingsbudget om opleidingen voor werknemers te bekostigen. Daarnaast kan de organisatie de gemaakte opleidingskosten mogelijk volledig aftrekken van de inkomstenbelasting en gebruikmaken van andere fiscale regelingen. Heeft jouw organisatie een opleidingsbudget waar je gebruik van kunt maken? Vraag het na bij de HR-afdeling of je leidinggevende, want dit kan veel voordeel opleveren.

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je je opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

The Power of Purpose

Het inspireren, binden en transformeren van je merk - 2 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.