Menu
NCOI Opleidingen - Persoonlijk effectiviteit

Training Online Samenwerken

Succesvol samenwerken op afstand - 0.5 dag

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Online samenwerken brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe blijf je bijvoorbeeld verbonden met je collega's? Hoe vergader je effectief online? Hoe zorg je dat je zichtbaar bent op afstand? De thuiswerktrend vraagt nieuwe kennis en vaardigheden. Wil jij hier een vliegende start in maken? Dan is deze training voor jou! In deze training leer je hoe jij effectief samenwerkt op afstand. Je ontwikkelt nieuwe vaardigheden om verschillende tools in te zetten voor vergaderingen en brainstorms. Daarbij ontdek je hoe je interactie creëert, zodat je hele team betrokken en aangehaakt is bij het overleg. Je leert effectieve online communicatie toe te passen, zodat jij zichtbaar bent in jouw team. Je vergroot de online effectiviteit binnen jouw team.

Je resultaat

Na het volgen van deze training heb je inzicht in de effectiviteit van online samenwerken. Je beschikt over de vaardigheden om online tools in te zetten voor verschillende vergaderdoelen en je digitale zichtbaarheid binnen je team is vergroot. Daarnaast heb je je digitale communicatievaardigheden versterkt.

Doelgroep

Je werkt (gedeeltelijk) online samen en wilt leren hoe je dit effectiever doet.

Aanpak

Voordat de training begint, vul je een online intake in. Hierin geef jij aan wat je belangrijkste leerdoelen zijn voor deze training. De trainer baseert hier mede de training op. Tijdens de bijeenkomsten gaat hij samen met jou aan de slag met jouw leerdoelen. Je gaat aan de slag met oefeningen en opdrachten om binnen je team effectief online samen te kunnen werken. Je houdt dit allemaal bij in een persoonlijk actieplan. Na afloop van de training kun je dit plan gebruiken om wat je hebt geleerd in de praktijk toe te passen. Je functioneert zo vol zelfvertrouwen in een team en bent van toegevoegde waarde.

Training Online Samenwerken

Succesvol samenwerken op afstand - 0.5 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.