Menu

Masterclass Opleidingskunde

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen - 3 maanden

Opleidingsniveau

Masterclass

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Verzorg je met enige regelmaat een training of workshop? Dan weet je als geen ander dat het opleiden en coachen van mensen specifieke vaardigheden, kennis en inzichten vereist. In deze Masterclass leer je een opleidingsvraag zorgvuldig te analyseren, hier gericht antwoord op te geven via je opleidingsontwerp en het uiteindelijke effect te meten en te verankeren. Dit zijn boeiende en uitermate nuttige tools die goed bruikbaar zijn voor iedereen die met het opleiden van mensen te maken heeft.

Vrijstelling

Deze Masterclass maakt deel uit van een NVAO-geaccrediteerde Masteropleiding van NCOI. Wil je verder studeren naar Master en voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden? Dan ontvang je vrijstelling voor de gelijke onderdelen uit de Masteropleiding.

Doelgroep

Je bent hoger opgeleid en je wilt inzicht en vaardigheden in opleidingsontwerp en -ontwikkeling ontwikkelen. Ook is deze Masterclass geschikt voor jou als P&O’er, trainer, HR-specialist of opleidingsfunctionaris.

Doel en opzet

In deze Masterclass krijg je zicht op de verschillende taken en rollen van de opleidingskundige: van strategisch opleidingsmanager, kennismanager en opleidingsadviseur tot ontwerper van leersituaties. Je verdiept je in het leergedrag van mensen, je doet kennis op over hoe zij het geleerde kunnen toepassen in hun werkpraktijk en je leert hoe je ervoor zorgt dat de leersituaties aansluiten bij de strategische doelstellingen van de organisatie. Daarnaast ga je aan de slag met de ontwikkeling van een opleidingsbeleid en het ontwikkelen van een opleiding aan de hand van de opleidingsvraag. Daarbij krijg je zicht op de criteria waaraan een opleiding moet voldoen om optimaal rendement op te leveren.

De Masterclass wordt verzorgd door ervaren onderwijsdeskundigen. Zij koppelen theorie en praktijk voortdurend aan elkaar. Ook kun je gebruikmaken van de meest actuele literatuur en onze moderne online leeromgeving.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op p. xx voor meer informatie of neem contact op met onze studieadviseurs. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze studieadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Masterclass Opleidingskunde

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen - 3 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.