Menu

Professional Master Toegepaste Onderwijskunde

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen - 9 maanden

Opleidingsniveau

Professional Master

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Goed opgeleid en getraind personeel maakt het verschil. Nu organisaties het belang van uiterst kundig personeel ontdekt hebben, krijgt de ontwikkeling en scholing van medewerkers in bedrijven een steeds grotere rol. In dit compacte, hoogwaardige programma leer je hoe je diverse onderwijskundige principes op organisaties toepast. Je legt verbanden tussen de strategische opleidingsbehoefte, de opleidingsvraag, het ontwerp en de verandering waar een leertraject onderdeel van is. Kortom, een zeer inspirerend en nuttig programma dat je leert het rendement van opleiden en leren in je eigen organisatie te verhogen. Je rondt deze Professional Master af met een diploma van NCOI. Dit diploma kun je als vrijstelling inbrengen in de Master Onderwijskunde van NCOI.

Vrijstelling

Deze Professional Master Toegepaste Onderwijskunde maakt deel uit van de volledige Master Onderwijskunde. Wil je verder studeren en voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden voor Master? Dan ontvang je vrijstelling voor de gelijknamige onderdelen. Zo kies je met deze Professional Master niet alleen voor direct resultaat, maar houd je ook zicht op een verkort programma richting de Master Onderwijskunde.

Doelgroep

Je bent personeelsmanager, trainer, coach, opleidingsfunctionaris of -adviseur en je wilt een compact onderwijskundig programma volgen op Masterniveau.

Doel en opzet

Het programma is opgebouwd uit 3 Masterclasses. Tijdens de Masterclasses leer je de belangrijkste facetten van toegepaste onderwijskunde begrijpen en toepassen. Dit doe je via de 3 hoofdonderwerpen, die verdeeld zijn over de Masterclasses: Opleidingskunde, Learning and Development en Talent- en Performancemanagement. De 3 hoofdonderwerpen zijn onderverdeeld in subonderwerpen, die je tijdens bijeenkomsten behandelt. Zo duik je gestructureerd en diep in de stof. Je maakt onder andere kennis met de verschillende modellen voor opleidingsontwerpen, geeft vorm aan een corporate curriculum en bekijkt de kenmerken van je doelgroep. Verder leer je talent en performance beoordelen. Dit doe je onder leiding van topdocenten uit de praktijk, die je door middel van diverse praktijkgerichte opdrachten een link laten leggen tussen de praktijk en de theorie. Je rondt de 3 Masterclasses elk af met een eindopdracht. Je docent begeleidt je hierbij persoonlijk. Daarnaast word je ondersteund via de online leeromgeving.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op p. xx voor meer informatie of neem contact op met onze studieadviseurs. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze studieadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Professional Master Toegepaste Onderwijskunde

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen - 9 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.