Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management
  • Home
  • Alle Professional Master

Alle Professional Master

Wil je je kennis en vaardigheden op Masterniveau ontwikkelen met een gedegen programma op Masterniveau? Dan is een Professional Master van NCOI Opleidingen een uitstekende keuze. Met deze...

Lees meer

Wil je je kennis en vaardigheden op Masterniveau ontwikkelen met een gedegen programma op Masterniveau? Dan is een Professional Master van NCOI Opleidingen een uitstekende keuze. Met deze...

Lees meer

Wil je je kennis en vaardigheden op Masterniveau ontwikkelen met een gedegen programma op Masterniveau? Dan is een Professional Master van NCOI Opleidingen een uitstekende keuze. Met deze...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Prijs

Professional Master (85) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

NVAO-geaccrediteerd
6 maanden Professional Master NVAO-geaccrediteerd
Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Wil je je kennis en vaardigheden op Masterniveau ontwikkelen met een gedegen programma op Masterniveau? Dan is een Professional Master van NCOI Opleidingen een uitstekende keuze. Met deze relatief korte programma’s ontwikkel je je kennis en kunde op het hoogste niveau. Lees hieronder meer over onze Professional Masters en de mogelijkheden.

Wat is een Professional Master?

Een Professional Master bestaat uit meerdere Masterclasses rondom een bepaald thema. Dat kan bijvoorbeeld bedrijfskunde, psychologie of rechten zijn, maar ook informatiemanagement, onderwijskunde of projectleiderschap. De duur van een Professional Master varieert van 6 tot 12 maanden.
 
Omdat een Professional Master een deelprogramma is van een volledige Masteropleiding, kun je na afronding van de opleiding doorstromen naar de volledige opleiding. Voor de onderdelen die je dan al hebt afgerond, ontvang je mogelijk vrijstelling. Daarmee heb je ook recht op een Mastertitel.

Wanneer mag je deelnemen aan een Professional Master?

Voor het volgen van de opleiding is het belangrijk dat je eerder een opleiding op HBO Bachelor- of WO-niveau hebt afgerond en over enkele jaren relevante werkervaring beschikt. Daarnaast is het in sommige gevallen handig als je al over bepaalde kennis en vaardigheden beschikt voordat je start met het programma. Als dit het geval is, staat dit duidelijk aangegeven op de opleidingspagina zelf.

Populaire Professional Masters

Bij NCOI vind je een breed en divers aanbod Professional Masters voor diverse vakgebieden. Zo is er altijd wel een programma te vinden dat past bij jouw wensen en behoeften. Bovenaan deze pagina vind je ons complete aanbod, hieronder hebben we onze populairste programma’s voor je op een rij gezet.


Waarom studeren bij NCOI Opleidingen?

NCOI Opleidingen is niet voor niets de grootste Masteropleider van werkend Nederland. Jaarlijks behalen 20.000 werkenden hier een (erkend) diploma waarmee ze hun ambities kunnen waarmaken. Want als je een opleiding volgt naast je baan, moet dat wel haalbaar zijn. Daarom zijn alle opleidingen van NCOI zo ontwikkeld dat ze uitstekend te combineren zijn met een drukke baan en een privéleven. Je bepaalt bij NCOI zelf hoe, waar en wanneer je studeert. Je kunt altijd kiezen uit meerdere startmomenten per jaar en verschillende leslocaties door heel Nederland. Daarnaast heb je vaak ook keuze uit verschillende opleidingsvarianten: klassikaal, e-learning of Virtual Classroom. Op die manier kun je je opleiding zo ‘aanpassen’ dat deze goed bij jou en jouw situatie past en het behalen van een diploma haalbaar wordt.