Uniek opleidingsaanbod met subsidie voor werkenden

NCOI is het enige opleidingsinstituut met een breed aanbod van erkende opleidingen, specifiek voor werkenden. Deze opleidingen komen bovendien in aanmerking voor diverse subsidieregelingen. Daarmee onderscheidt NCOI zich van alle andere aanbieders. De regelingen zijn hieronder puntsgewijs opgenomen.

Lerarenbeurs

Bent u docent en wilt u zich verder ontwikkelen? Wellicht biedt de lerarenbeurs u de mogelijkheid om met een aantrekkelijke subsidie stappen te zetten in uw carrière. Kijk voor meer informatie en het aanvragen van de lerarenbeurs op de website van DUO

Subsidieregeling praktijkleren 

Gaat u een MBO of technische HBO-opleiding volgen op kosten van uw werkgever? Dan komt uw werkgever via de subsidieregeling praktijkleren in aanmerking voor een tegemoetkoming in de kosten. 

Subsidie technische HBO Bacheloropleidingen

De overheid stimuleert deelname aan technische HBO Bacheloropleidingen. Op basis van voldoende studievoortgang ontvangt u per halfjaar € 1.250,- aan subsidie in de vorm van een scholingsvoucher van het Ministerie van OCW. Dat bedrag loopt op tot € 10.000,- voor uw gehele Bacheloropleiding.  Lees hier meer over deze subsidieregeling.

Transitiebudget

Vanaf 1 juli 2015 wordt de ontslagvergoeding vervangen door het transitiebudget. Dit budget kan worden ingezet voor scholing, zodat u na ontslag gemakkelijk(er) een nieuwe baan vindt. 

Belastingvoordeel particulieren

Bent u particulier en betaalt u uw opleiding zelf? Dan kunt u jaarlijks tot € 15.000,- aftrekken van uw inkomstenbelasting voor studiekosten van uzelf of uw fiscale partner. Er geldt hiervoor een drempel van € 250,-. Deze regeling geldt ook voor de kosten van een EVC procedure. Lees meer over belastingvoordeel.

Levenlanglerenkrediet

De overheid wil mensen stimuleren om te blijven leren (leven lang leren). Vanaf september 2017 kunt u voor deeltijd HBO- en Masteropleidingen van NCOI Opleidingen geld lenen bij de overheid. Dit heet het levenlanglerenkrediet. Ook als u een tweede Bacheloropleiding wilt doen of een Master wilt volgen na uw Bachelor, biedt deze regeling aantrekkelijke mogelijkheden. 

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze deskundige adviseurs.

De hierboven opgenomen informatie is met de grootste zorg samengesteld op basis van actuele regelingen en is onder voorbehoud van wets­wijzigingen. Het is ons streven om zo actueel en volledig mogelijke informatie te geven. Ondanks de betrachte zorgvuldigheid kan het voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. Aan de genoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. NCOI behoudt zich het recht voor informatie te wijzigen. NCOI is niet aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van deze informatie.

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/ncoi/ncoi/teasers/teaser-brochure.jpg?ext=.jpg

Open Dag 1 september in Utrecht

Op zaterdag 1 september organiseert NCOI Opleidingen een Open Dag in BCN Utrecht CS. Wij helpen u tijdens deze dag persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Bovendien kunt u een introductieles volgen en ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook al uw vragen over het volgen van een opleiding.

https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/ncoi/ncoi/teasers/ncoi-levenlangleren-krediet-widget-desktop.jpg?ext=.jpg

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/ncoi/ncoi/contentpagina's/landingspagina's/ncoi-opleidingsadvies-op-maat.jpg?ext=.jpg