Maak je ambities waar met een bijdrage uit het NCOI Opleidingsfonds

Wil jij je blijven ontwikkelen om zo jouw ambities en dromen waar te maken? Bij NCOI helpen wij jou op weg! Wij maken studeren naast je werk mogelijk door onze flexibele en praktijkgerichte opleidingsopzet. Maar dat is niet alles, want ook wij weten dat bij studeren de nodige kosten komen kijken. Daarom ontvang je van ons een speciale bijdrage van € 1.000,- uit het NCOI Opleidingsfonds wanneer je een erkende opleiding gaat volgen. Wij helpen je om jouw dromen te realiseren met een opleiding die bij je past.

Het NCOI Opleidingsfonds

NCOI helpt je graag op weg om je ambities en dromen waar te maken. Zo maken we studeren naast je werk mogelijk door onze flexibele en praktijkgerichte opleidingsopzet. Met het NCOI Opleidingsfonds konden we het tot voor kort ook mogelijk maken om een speciale bijdrage te leveren van € 1.000,- wanneer je een erkende opleiding gaat volgen. Op dit moment is het budget echter niet beschikbaar.

Op dit moment is er geen budget beschikbaar binnen het NCOI Opleidingsfonds.

NCOI Opleidingsfonds

Met het NCOI Opleidingsfonds bieden we iedereen die zich inschrijft voor een erkende MBO-, HBO Associate-degree-, HBO Bachelor- en Masteropleiding van NCOI een bijdrage van € 1.000,-. Zo maken we de stap om een opleiding te gaan volgen nét wat makkelijker. Op dit moment is er geen budget beschikbaar binnen het NCOI Opleidingsfonds. Op deze pagina houden we je op de hoogte wanneer er wél weer budget beschikbaar is.
 

De voorwaarden

Is er budget beschikbaar? Dan zijn dit de voorwaarden:
  • De bijdrage is alleen geldig bij erkende MBO-, HBO Associate-degree-, HBO Bachelor- en Masteropleidingen van NCOI.
  • Gebruik de beschikbare code bij je inschrijving.
  • De bijdrage van € 1.000,- uit het NCOI Opleidingsfonds kan per student eenmalig worden aangevraagd.
  
Hoe maak je gebruik van het NCOI Opleidingsfonds?
  • Stap 1: Kies een erkende MBO-, HBO Associate-degree-, HBO Bachelor- of Masteropleiding.
  • Stap 2: Tijdens het inschrijfproces vul je de actiecode in.
  • Stap 3: De bijdrage wordt verrekend op je factuur. Kom je er niet uit, neem contact met ons op via 035 – 6 400 411 of vul het contactformulier in en we bellen je terug.
Heb je vragen of hulp nodig bij je keuze?

Voor iedereen die geïnteresseerd is om een opleiding of training bij NCOI te volgen, organiseren wij voorlichtingsbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten vinden meerdere keren per jaar op diverse locaties in Nederland plaats. Liever een persoonlijk adviesgesprek inplannen met een van onze adviseurs? Dat kan ook! Lees dan verder.

Ik wil meer informatie

Erkend opleidingsaanbod

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw ambitie waar te maken? Bekijk onze erkende opleidingen per niveau.

Financiering en subsidies

Een erkende opleiding volgen vraagt een investering in tijd en geld. Naast de bijdrage uit ons opleidingsfonds zijn er nog andere financierings- en subsidiemogelijkheden voor de erkende opleidingen. Bijvoorbeeld het levenlanglerenkrediet voor HBO- en Masteropleidingen en de Subsidie praktijkleren. Het is ook mogelijk dat je werkgever een opleidingsbudget beschikbaar heeft.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.