Maak nu je ambities waar met een bijdrage uit het NCOI Opleidingsfonds

De arbeidsmarkt zit te springen om goed opgeleid personeel. Als opleider van werkend Nederland dragen wij natuurlijk graag een steentje bij aan een oplossing. Dat doen we door de stap om weer te gaan studeren wat kleiner te maken met een bijdrage uit het NCOI Opleidingsfonds. We bieden studenten die met een erkende opleiding starten tussen 1 januari en 15 april 2023 een bijdrage van € 2.000,- aan uit dit fonds.

NCOI Opleidingsfonds

Door de krapte op de arbeidsmarkt heeft een aantal sectoren grote moeite om goed opgeleid personeel te vinden. Hier kunnen we samen iets aan doen. Met een diploma of getuigschrift van een erkende opleiding kun jij je ambities waarmaken en een van die vele vacatures opvullen. Maar wij begrijpen dat het een grote stap is om aan zo’n opleiding te beginnen. Daarom willen wij die stap kleiner maken door je te steunen met een bijdrage van € 2.000,- uit het NCOI Opleidingsfonds als jij je inschrijft voor 28 februari 2023 voor een erkende MBO-opleiding, Associate degree, HBO Bachelor- of Masteropleiding die start tussen 1 januari en 15 april 2023.

De voorwaarden

  • De bijdrage van € 2.000,- uit het NCOI Opleidingsfonds kan per student éénmalig aangevraagd worden en is niet te gebruiken in combinatie met andere kortingen.
  • De bijdrage is alleen geldig bij erkende MBO-opleidingen, Associate degrees, HBO Bachelor- of Masteropleidingen van NCOI.
  • Gebruik bij je inschrijving de code FONDS2023.
  • Schrijf je vóór 28 februari 2023 in voor een opleiding die tussen 1 januari en 15 april 2023 start.

Hoe maak je gebruik van het NCOI Opleidingsfonds?

  • Stap 1: Kies een erkende MBO-opleiding, Associate degree, HBO Bachelor- of Masteropleiding.
  • Stap 2: In het inschrijfproces vul je de actiecode FONDS2023 in.
  • Stap 3: De bijdrage wordt verrekend op je factuur.

Kom je er niet uit, neem contact met ons op via 035 – 6 400 411 of vul het contactformulier in en we bellen je terug.

Erkend opleidingsaanbod

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Bekijk onze erkende opleidingen. De opleiding waarmee jij je ambitie waarmaakt zit erbij.

Financiering en subsidies

Een erkende opleiding volgen vraagt een investering in tijd en geld. Naast de bijdrage uit ons opleidingsfonds zijn er nog andere financierings- en subsidiemogelijkheden voor de erkende opleidingen. Bijvoorbeeld het levenlanglerenkrediet voor HBO- en Masteropleidingen en de Subsidie praktijkleren. Het is ook mogelijk dat je werkgever een opleidingsbudget beschikbaar heeft.

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen over bijvoorbeeld de bijdrage uit het NCOI Opleidingsfonds of het combineren van een opleiding met je werk en je privéleven? Of wil je graag persoonlijk opleidingsadvies om te kijken welke opleiding het best bij jouw situatie past? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij zijn telefonisch bereikbaar via 035 – 6 400 411 en helpen je graag. Je kunt ook je vraag stellen via het contactformulier.

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
1.250
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.