Krapteberoepen

Laat u voordelig omscholen naar een baan met toekomstperspectief

Binnen enkele beroepsgroepen zoals de ICT, techniek en zorg is het personeelstekort groot. Bent u werkzoekende dan kunt u via het UWV subsidie krijgen voor een opleiding binnen deze krapteberoepen.
 

Hoe werkt deze subsidie?

U zoekt een opleiding binnen een krapteberoep waar uw interesse ligt. Vervolgens vraagt u via het UWV de subsidie aan en laat u zich via het UWV inschrijven voor de opleiding.
 

Hoeveel subsidie kan ik krijgen?

Voor iedere opleiding wordt €2.500 ter beschikking gesteld. Dit betekent dat u in veel gevallen de opleiding zelfs gratis volgt. De opleiding mag maximaal een jaar duren, tenzij u al zekerheid over een baan, dan mag de opleiding maximaal 2 jaar duren en krijgt u ook 2 jaar subsidie.
 

Persoonlijk advies?

Wilt u persoonlijk advies of heeft u vragen over de voorwaarden van deze subsidie? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs via 035 – 6 400 411 of vul het contactformulier in.
 

Voor welke opleiding kan ik subsidie aanvragen?

Economische en commerciële beroepen
ICT-beroepen
Pedagogische beroepen
Technische beroepen - Bouw
Technische beroepen - Industrie
Technische beroepen - Installatie
Transport en logistiek beroepen
Zorg- en medische beroepen

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten wordt er een korte presentatie gegeven over NCOI Opleidingen en vervolgens verzorgt één van onze vakkundige docenten een algemene introductieles. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een lesbijeenkomst. Tevens krijgt u de mogelijkheid tot een persoonlijk adviesgesprek met één van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.