Menu
NCOI Opleidingen

Krapteberoepen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.

Laat je voordelig omscholen naar een baan met toekomstperspectief

Binnen enkele beroepsgroepen zoals de ICT, techniek en zorg is het personeelstekort groot. Ben je werkzoekende dan kun je via het UWV subsidie krijgen voor een opleiding binnen deze krapteberoepen.
 

Hoe werkt deze subsidie?

Je zoekt een opleiding binnen een krapteberoep waar uw interesse ligt. Vervolgens vraag je via het UWV de subsidie aan en laat je je via het UWV inschrijven voor de opleiding.
 

Hoeveel subsidie kan ik krijgen?

Voor iedere opleiding wordt €2.500 ter beschikking gesteld. Dit betekent dat je in veel gevallen de opleiding zelfs gratis volgt. De opleiding mag maximaal een jaar duren, tenzij je al zekerheid over een baan, dan mag de opleiding maximaal 2 jaar duren en krijg je ook 2 jaar subsidie.
 

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies of heb je vragen over de voorwaarden van deze subsidie? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs via 035 – 6 400 411 of vul het contactformulier in.
 

Voor welke opleiding kan ik subsidie aanvragen?

Economische en commerciële beroepen
ICT-beroepen
Pedagogische beroepen
Technische beroepen - Bouw
Technische beroepen - Industrie
Technische beroepen - Installatie
Transport en logistiek beroepen
Zorg- en medische beroepen
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.