Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

ATEX Inspectie Materieel (EX 007/008)

Werken in explosieve omgevingen - 1 dag

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ben je monteur, elektrotechnicus, inspecteur of controleur en verricht je visuele, nauwkeurige en gedetailleerde inspecties aan elektrische installaties in explosieve atmosferen? Heb je de training ATEX Basisprincipes (EX 001) al gevolgd? Dan ben je klaar voor deze training.

Doelgroep

Ben je als monteur of verantwoordelijk persoon belast met het uitvoeren van visuele, nauwkeurige en/of gedetailleerde inspecties aan elektrische installaties in explosieve atmosferen? Dan is deze training voor jou essentieel. Ook voor reparatie- en revisiebedrijven die IECEx 03-gecertificeerd zijn of willen worden, is deze training van belang.

Aanpak

Deze training is gebaseerd op de Ex-installatienorm EN-IEC 60079-17 en geeft je voldoende kennis om genoemde werkzaamheden in explosiegevaarlijke omgevingen vakbekwaam te verrichten. Alle specifieke onderwerpen die volgens de eind- en toetstermen van IECEx 05 voor deze werkzaamheden vereist zijn, komen aan bod. Je leert alles over onderhoud en inspectie van explosieveilig materieel en bedradingssystemen. Daarnaast voldoe je aan de internationale eindtoetstermen van IECEx 05 Unit Ex 007 en IECEx 05 Unit Ex 008. Je leert alles over visuele, nauwkeurige en gedetailleerde inspecties aan explosieveilige installaties. Jouw vaardigheden ontwikkel je door te oefenen in ons mobiele practicum. Zo leer je om de theorie succesvol toe te passen in de praktijk.

Vooropleiding

Je hebt de training ATEX Basisprincipes (EX 001) afgerond.

ROVC

Dit programma wordt uitgevoerd door ROVC. Je wordt ook ingeschreven bij ROVC en ontvangt van hen de correspondentie en materialen.

ATEX Inspectie Materieel (EX 007/008)

Werken in explosieve omgevingen - 1 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.