Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

ATEX Installatie en Testen Materieel (EX 003/006)

Veilig installeren en testen van materieel - 1 maand

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ben je als elektrotechnicus belast met het installeren van elektrische installaties in of gerelateerd aan explosieve omgevingen? Dan is deze vervolgtraining waarin je je richt op installatie van materieel onmisbaar. Je hebt eerst de training ATEX Basisprincipes (EX 001) gevolgd. Tijdens deze training richt je je naast het installeren ook op het testen van elektrische installaties.

Doelgroep

De module ATEX Installatie en Testen Materieel (EX 003/006) is gericht op technici die belast zijn met het installeren van elektrische installaties in of gerelateerd aan explosieve omgevingen. Tijdens deze training wordt er naast het installeren ook het testen van installaties behandeld.

Aanpak

Deze training is gebaseerd op de Ex-installatienorm EN-IEC 60079-14 en geeft je voldoende kennis om genoemde werkzaamheden in explosiegevaarlijke omgevingen vakbekwaam te verrichten. Alle specifieke onderwerpen die volgens de eind- en toetstermen van IECEx 05 voor deze werkzaamheden vereist zijn, komen aan bod. Je leert alles over installatie en testen van explosieveilig materieel en bedradingssystemen. Je vaardigheden ontwikkel je door te oefenen aan ons mobiele practicum.

Vooropleiding

Je hebt de training ATEX Basisprincipes (EX 001) afgerond. Daarnaast heb je 3 jaar werkervaring in industriële installatietechniek.

ROVC

Dit programma wordt uitgevoerd door ROVC. Je wordt ook ingeschreven bij ROVC en ontvangt van hen de correspondentie en materialen.

ATEX Installatie en Testen Materieel (EX 003/006)

Veilig installeren en testen van materieel - 1 maand

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.