Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

ATEX Reparatie en Revisie Materieel (EX 005)

Werken met explosieveilig materiaal - 2 dagen

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Voer je reparaties en revisies uit aan explosieveilig materieel? Dan ben je klaar voor de training ATEX Reparatie en Revisie Materieel (EX 005). Na deze training kun je gecertificeerd aan de slag in een explosiegevaarlijke omgeving. Het is zelfs mogelijk om een internationaal erkend certificaat te krijgen.

Doelgroep

Ben je als monteur of verantwoordelijk persoon belast met reparatie en revisie van explosieveilig materieel? Dan is deze training voor jou essentieel. Ook voor medewerkers van reparatie- en revisiebedrijven die IECEx 03-gecertificeerd zijn of willen worden, is deze training van belang.

Aanpak

Deze training is gebaseerd op de Ex-installatienorm EN-IEC 60079-19 en geeft je voldoende kennis om genoemde werkzaamheden in explosiegevaarlijke omgevingen vakbekwaam te verrichten. Alle specifieke onderwerpen die volgens de eind- en toetstermen van IECEx 05 voor deze werkzaamheden vereist zijn, komen aan bod. Je leert alles over reparatie en revisie van explosieveilig materieel en bedradingssystemen. Daarnaast voldoe je aan de internationale eind- en toetstermen van IECEx 05 Unit Ex 005.

Vooropleiding

Je kunt in deze training instromen zonder de training ATEX Basisprincipes (EX 001) gevolgd te hebben.

ROVC

Dit programma wordt uitgevoerd door ROVC. Je wordt ook ingeschreven bij ROVC en ontvangt van hen de correspondentie en materialen.

ATEX Reparatie en Revisie Materieel (EX 005)

Werken met explosieveilig materiaal - 2 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.