Menu

Carrièretraining Sollicitatiegesprekken Voeren

Goed voorbereid en vol zelfvertrouwen het gesprek ingaan - 1 dag

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Er zijn weinig situaties die zoveel spanning oproepen als een sollicitatiegesprek. Bent u ook vaak zenuwachtig voor een sollicitatiegesprek? Vindt u het lastig om rustig en vol zelfvertrouwen te blijven? Na deze korte training is dat voorbij. U komt erachter hoe u overkomt en hoe u uzelf blijft in deze lastige gesprekken. U gaat aan de slag met een goede voorbereiding van het sollicitatiegesprek en hoe u dit meeneemt in het gesprek zelf. U leert om natuurlijk over te komen en uw zenuwen de baas te zijn.

Uw resultaat

U heeft inzicht in hoe u overkomt. Daarnaast presenteert u zichzelf op een professionele manier en heeft u meer zelfvertrouwen tijdens het sollicitatiegesprek.

Doelgroep

Voor iedereen die aan het solliciteren is en goed voorbereid het sollicitatiegesprek in wil gaan. U wilt professioneel overkomen en met zelfvertrouwen uzelf laten zien.

Aanpak

Voor de training geeft u aan wat u lastig vindt aan sollicitatiegesprekken. De trainer gebruikt dit in de training en besteedt daar extra aandacht aan. Zo weet u zeker dat u na afloop beter voor de dag komt. In de training gaat u aan de slag met de voorbereiding en het gesprek zelf. U krijgt helder hoe u overkomt en wat u moet doen om uzelf professioneel te presenteren. U gaat dit ook oefenen, zodat u straks met zelfvertrouwen en een krachtige uitstraling uw sollicitatiegesprek voert. U legt dit allemaal vast in een persoonlijk actieplan, dat u bij elk sollicitatiegesprek weer kunt gebruiken.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Persoonlijke intake

 • Vastleggen leerdoelen
 • Persoonlijke ontwikkelvraag

De voorbereiding

 • Wie bent u
 • Uw kracht en ambities
 • Kledingtips

Het sollicitatiegesprek

 • Uzelf introduceren
 • Professioneel overkomen
 • Zelfvertrouwen houden
 • Gesprekstechnieken
 • Omgaan met spanningen

Persoonlijk ontwikkelplan

 • Vastleggen ontwikkelstappen
 • Persoonlijk actieplan

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Carrièretraining Sollicitatiegesprekken Voeren'.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 1 dag.

 • 15 januari 2020
 • 13 maart 2020
 • 14 mei 2020
 • 14 juli 2020

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 610,-

Trainingsmateriaal: € 30,-

Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

NCOI Opleidingen regelt tijdens uw opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Carrièretraining Sollicitatiegesprekken Voeren

Goed voorbereid en vol zelfvertrouwen het gesprek ingaan - 1 dag

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Virtual classroom en e-learning NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.