Menu

Neem een optie op Training Overkomen Zoals Jij Wilt

Training Overkomen Zoals Jij Wilt

Leer succesvol te zijn met de uitstraling die bij u past - 3 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Het beeld dat anderen van u hebben lijkt niet overeen te komen met hoe u tegen uzelf aankijkt. U krijgt soms een andere reactie dan u verwacht. Maar hoe kunt u ervoor zorgen dat u overkomt zoals u wilt? Met deze training leert u hoe u beter van uw persoonlijke kracht uit kunt gaan. U kijkt naar uw zelfbeeld, uw lichaamstaal en hoe u overkomt op anderen. Als u scherp heeft wat u over wilt brengen, onderzoekt u hoe u uw houding en stem kunt inzetten om dat te bereiken. We werken in deze training met een trainingsacteur. U kunt daardoor eenvoudig nieuw gedrag uitproberen en u krijgt gelijk feedback op hoe u overkomt.

Uw resultaat

Na afloop van deze training bent u zich bewust van uw uitstraling en de manier waarop u overkomt. U begrijpt de samenhang tussen uw zelfbeeld en uw uitstraling. Daarnaast heeft u inzicht in de invloed van uw gedrag op anderen. U kent uw kwaliteiten en weet hoe u deze in moet zetten.

Doelgroep

U heeft een leidinggevende of coördinerende functie en wilt gericht werken aan uw persoonlijke uitstraling en het effect dat u op anderen heeft.

Aanpak

Uw ‘doen’ en uw ‘zijn’ op één lijn krijgen. Daar draait het om in deze training. De trainer richt zich hierbij op uw persoonlijke leerdoelen, die naar voren komen tijdens de intake. Door verschillende oefeningen krijgt u zicht op het verschil tussen uw zelfbeeld en uw daadwerkelijke uitstraling. U ontdekt hoe u overkomt op anderen en ontwikkelt de vaardigheden om dit te beïnvloeden. Tijdens de training werkt u aan een persoonlijk ontwikkelplan, waarin u zowel uw inzichten als uw vervolgstappen vastlegt. Hiermee legt u de basis om duurzaam over te komen zoals u dat wilt.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Persoonlijke intake

 • Vastleggen leerdoelen
 • Uw ontwikkelvraag

Kwaliteit en uitstraling

 • Kwaliteiten verkennen en effectief inzetten
 • Inzicht in uw uitstraling en de manier waarop u overkomt
 • Samenhang tussen zelfbeeld en uitstraling

Interactie met anderen

 • Uw doen en zijn op één lijn
 • Stellen van de juiste vragen
 • Feedback geven en ontvangen
 • Eigen doelen nastreven

(Non-verbale) communicatie

 • Assertief communiceren
 • Inzicht in lichaamstaal
 • Mimiek, stem en houding

Persoonlijk ontwikkelplan

 • Vastleggen ontwikkelstappen
 • Persoonlijk actieplan

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Overkomen Zoals Jij Wilt'.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 3 dagen.

 • 2, 16 december 2019 en 6 januari 2020
 • 28 februari, 13 en 27 maart 2020
 • 1, 15 en 29 april 2020
 • 30 juni, 14 en 28 juli 2020

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 1.790,-

Trainingsmateriaal: € 30,-

Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

NCOI Opleidingen regelt tijdens uw opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Training Overkomen Zoals Jij Wilt

Leer succesvol te zijn met de uitstraling die bij u past - 3 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Virtual classroom en e-learning NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.