Menu

Bank- en Verzekeringswezen

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI heeft een compleet aanbod van opleidingen voor het Bank- en verzekeringswezen op MBO-, HBO- en Masterniveau. Ook verzorgt...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI heeft een compleet aanbod van opleidingen voor het Bank- en verzekeringswezen op MBO-, HBO- en Masterniveau. Ook verzorgt...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI heeft een compleet aanbod van opleidingen voor het Bank- en verzekeringswezen op MBO-, HBO- en Masterniveau. Ook verzorgt...

Lees meer

Bank- en Verzekeringswezen: 14 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Prijs
segments

Masterprogramma (2)

9 maanden Masterprogramma Vanaf prijs:  € 9.905,- 9 locaties 1e startmoment: 28-11-2022

Masterclass (1)

3 maanden Masterclass Vanaf prijs:  € 3.655,- 9 locaties 1e startmoment: 28-11-2022

HBO Bacheloropleiding (1)

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

4 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd Vanaf prijs:  Binnenkort beschikbaar 18 locaties 1e startmoment: 27-03-2023

HBO-programma (6)

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

12 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 4.090,- 18 locaties 1e startmoment: 12-12-2022
6 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 3.320,- 18 locaties 1e startmoment: 05-10-2022
12 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 6.801,- 18 locaties 1e startmoment: 02-12-2022
18 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  Binnenkort beschikbaar 18 locaties 1e startmoment: 27-03-2023
12 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 6.145,- 6 locaties 1e startmoment: 03-10-2022
12 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 5.709,- 6 locaties 1e startmoment: 06-10-2022

Praktijkopleiding (1)

12 maanden Praktijkopleiding Vanaf prijs:  € 2.596,- 10 locaties

Vakopleiding (3)

12 maanden Vakopleiding Vanaf prijs:  € 10.857,50 Utrecht 1e startmoment: 09-11-2022
2 maanden Vakopleiding Vanaf prijs:  € 287,- 10 locaties 1e startmoment: 25-10-2022

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI heeft een compleet aanbod van opleidingen voor het Bank- en verzekeringswezen op MBO-, HBO- en Masterniveau. Ook verzorgt NCOI interessante, korte trainingen in het kader van de Wet Financieel Toezicht (Wft). Hieronder zie je de verschillende mogelijkheden op het gebied van Financial Service Management. Bekijk de opleidingen en ontdek welke opleiding het beste bij jou past.

Studeren op HBO-niveau

Ben je op zoek naar een programma in de richting van bank- en verzekeringswezen op HBO-niveau? Met een HBO-deelprogramma leer je alles over de onderwerpen die je in dit vakgebied nodig hebt. Zo verdiep je je tijdens het HBO-programma HBO Business Controller 12 maanden in onder andere de thema's internal auditing en governance en compliance. Indien je op zoek bent naar kennis en vaardigheden om succesvol en efficiënt financiële informatie te verzamelen, analyseren en rapporteren, dan is het programma HBO Financiële Analyse en Rapportage zeer geschikt voor je.

HBO Bachelor Financial Services Management (FSM)

NCOI opleidingen biedt naast alle HBO-deelprogramma’s ook de mogelijkheid om een erkend Bachelorgetuigschrift in deeltijd te behalen. Met de HBO Bachelor Financial Services Management (FSM) volg je een zeer gewaardeerde, erkende HBO Bachelor en word je opgeleid tot financieel adviseur voor consumenten of bedrijven. Je gaat aan de slag met je financiele kennis en werk je daarnaast aan je adviesvaardigheden om klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Daarnaast kun je je tijdens de opleiding ook specialiseren in bijvoorbeeld de toekomst van fintech, marketing of sales. Na afloop ontvang je het officieel erkende Bachelorgetuigschrift ‘HBO Bachelor Financial Services Management’.

Verdieping met een Master

Ben je hoger opgeleid en reeds werkzaam binnen het bank- en verzekeringswezen? En ben je klaar voor de volgende stap? Met de Masterclass Riskmanagement, Compliance en Governance doe je in 3 maanden tijd diepgaande kennis op over risicomanagement. Je gaat op zeer praktijkgerichte wijze aan de slag met risicomanagement door je te verdiepen in de borging van organisatieprocessen en het beheersen van (financiële) risico’s. Je verdiept je in relevante wettelijke bepalingen en normen. Met je strategische perspectief word je een waardevolle gesprekspartner voor je directie of hoger management.

Waarom NCOI Opleidingen?

Bij NCOI Opleidingen kies je zelf waar en wanneer je studeert, zo zorgen wij voor flexibel en toegankelijk onderwijs. De bijeenkomsten worden georganiseerd door heel Nederland, je kiest een locatie bij jou in de buurt. Bovendien kies je zelf op welk moment je de bijeenkomsten bijwoont, bijvoorbeeld ‘s avonds, overdag of op zaterdag. De bijeenkomsten worden verzorgd door bevlogen docenten met jarenlange ervaring binnen het bank- en verzekeringswezen. Dat zorgt voor een optimaal leereffect.