Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

Bank- en Verzekeringswezen

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI heeft een compleet aanbod van opleidingen voor het Bank- en verzekeringswezen op MBO-, HBO- en Masterniveau. Ook verzorgt...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI heeft een compleet aanbod van opleidingen voor het Bank- en verzekeringswezen op MBO-, HBO- en Masterniveau. Ook verzorgt...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI heeft een compleet aanbod van opleidingen voor het Bank- en verzekeringswezen op MBO-, HBO- en Masterniveau. Ook verzorgt...

Lees meer

Meest bekeken Bank- en Verzekeringswezen

Masteropleiding (2) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heb je het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. Je rondt je Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

Professional Master (2) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die je interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. Je rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (1) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wil je verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvang je gegarandeerd vrijstelling als je wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

HBO Bacheloropleiding (2) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (6) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. Je volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. Je hebt bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Praktijkopleiding (1) In een praktijkopleiding doe je alle kennis en vaardigheden op die je nodig hebt om je (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Praktijkopleiding

Vakopleiding (11) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. Je kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

NVAO-geaccrediteerd
2 maanden Vakopleiding
NVAO-geaccrediteerd
8 maanden Vakopleiding

Training (3) Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI heeft een compleet aanbod van opleidingen voor het Bank- en verzekeringswezen op MBO-, HBO- en Masterniveau. Ook verzorgt NCOI interessante, korte trainingen in het kader van de Wet Financieel Toezicht (Wft). Hieronder zie je de verschillende mogelijkheden op het gebied van Financial Service Management. Bekijk de opleidingen en ontdek welke opleiding het beste bij jou past.

Studeren op HBO-niveau

Ben je op zoek naar een programma in de richting van bank- en verzekeringswezen op HBO-niveau? Met een HBO-deelprogramma leer je alles over de onderwerpen die je in dit vakgebied nodig hebt. Zo verdiep je je tijdens het HBO-programma HBO Business Controller 12 maanden in onder andere de thema's internal auditing en governance en compliance. Indien je op zoek bent naar kennis en vaardigheden om succesvol en efficiënt financiële informatie te verzamelen, analyseren en rapporteren, dan is het programma HBO Financiële Analyse en Rapportage zeer geschikt voor je.

HBO Bachelor Financial Services Management (FSM)

NCOI opleidingen biedt naast alle HBO-deelprogramma’s ook de mogelijkheid om een erkend Bachelorgetuigschrift in deeltijd te behalen. Met de HBO Bachelor Financial Services Management (FSM) volg je een zeer gewaardeerde, erkende HBO Bachelor en word je opgeleid tot financieel adviseur voor consumenten of bedrijven. Je gaat aan de slag met je financiele kennis en werk je daarnaast aan je adviesvaardigheden om klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Daarnaast kun je je tijdens de opleiding ook specialiseren in bijvoorbeeld de toekomst van fintech, marketing of sales. Na afloop ontvang je het officieel erkende Bachelorgetuigschrift ‘HBO Bachelor Financial Services Management’.

Verdieping met een Master

Ben je hoger opgeleid en reeds werkzaam binnen het bank- en verzekeringswezen? En ben je klaar voor de volgende stap? Met de Masterclass Riskmanagement, Compliance en Governance doe je in 3 maanden tijd diepgaande kennis op over risicomanagement. Je gaat op zeer praktijkgerichte wijze aan de slag met risicomanagement door je te verdiepen in de borging van organisatieprocessen en het beheersen van (financiële) risico’s. Je verdiept je in relevante wettelijke bepalingen en normen. Met je strategische perspectief word je een waardevolle gesprekspartner voor je directie of hoger management.

Waarom NCOI Opleidingen?

Bij NCOI Opleidingen kies je zelf waar en wanneer je studeert, zo zorgen wij voor flexibel en toegankelijk onderwijs. De bijeenkomsten worden georganiseerd door heel Nederland, je kiest een locatie bij jou in de buurt. Bovendien kies je zelf op welk moment je de bijeenkomsten bijwoont, bijvoorbeeld ‘s avonds, overdag of op zaterdag. De bijeenkomsten worden verzorgd door bevlogen docenten met jarenlange ervaring binnen het bank- en verzekeringswezen. Dat zorgt voor een optimaal leereffect.