Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management
  • Home
  • Master Human Resources Management

Master Human Resources Management

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam als HR-professional of ambieer je een functie op dit gebied? Met een Master Human Resources Management ontwikkel...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam als HR-professional of ambieer je een functie op dit gebied? Met een Master Human Resources Management ontwikkel...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam als HR-professional of ambieer je een functie op dit gebied? Met een Master Human Resources Management ontwikkel...

Lees meer

Meest bekeken Master Human Resources Management

Meest bekeken Master Human Resources Management

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masteropleiding (5) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd

Professional Master (10) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (10) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Training (2) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam als HR-professional of ambieer je een functie op dit gebied? Met een Master Human Resources Management ontwikkel je je kennis en vaardigheden op het hoogste niveau en leer je op strategisch niveau werken en denken. Bij NCOI Opleidingen vind je een breed en divers aanbod HRM-opleidingen op Masterniveau.

Het vakgebied Human Resources Management

Door veranderende wet- en regelgeving, snel veranderende organisaties, ontwikkelingen in specifieke vakgebieden en fusies en overnames wordt het vakgebied van de HR-professional complexer. Als HR-professional is het niet meer alleen van belang dat je brede kennis hebt op het gebied van HRM, maar je moet ook over specifieke kennis van bepaalde functies en vakgebieden beschikken om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen en begeleiden.
 
Als HR-professional ben je vaak het aanspreekpunt voor het management, de directie en teamleiders. Je adviseert hen op het gebied van arbeid en personeel. Dat kan bijvoorbeeld over loopbaanontwikkeling, sollicitaties, beloningssystemen of beoordelingsgesprekken gaan. Om de functie van HR-professional te kunnen uitvoeren, moet je beschikken over adviserende en analyserende vaardigheden. Je moet resultaten, omgevingen en situaties goed in kaart kunnen brengen en op een heldere en duidelijke manier advies kunnen geven. Daarnaast moet je beschikken over mensenkennis. Tijdens sollicitatiegesprekken is het jouw taak om te concluderen of iemand geschikt is voor een functie en goed bij de organisatie past.

Wat kun je met een Master Human Resources Management?

Met een Master Human Resources Management ontwikkel je je op het hoogste niveau en word je deskundige binnen je vakgebied. Na afronding van deze opleiding kun je nog succesvoller functioneren in je huidige rol als HR-professional, maar je kunt ook voor een hogere functie op senior niveau gaan, bijvoorbeeld HR-manager, HR-directeur, personeelsfunctionaris, personeelsadviseur, recruiter of HRD-manager.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Om te mogen starten met een Masteropleiding moet je een HBO Bachelor- of academische opleiding hebben afgerond. Voor onze Masterclasses en Professional Masters gelden geen diploma-eisen, maar moet je wel beschikken over HBO- of WO-werk- en denkniveau.

Praktijkgerichte en flexibele Masteropleidingen

Wil je een Master Human Resources Management naast je drukke baan volgen? Bij NCOI zijn al onze opleidingen zo ontwikkeld dat ze uitstekend te combineren zijn met je werk en privéleven. Bij NCOI bepaal je zelf hoe, waar en wanneer je studeert. Je kunt kiezen uit diverse studievarianten, meerdere startmomenten per jaar en meer dan 30 opleidingslocaties door heel Nederland. Zo is er altijd wel een opleiding te vinden die past bij jouw wensen, behoeften en ambities.