• Home
  • Master Human Resources Management

Master Human Resources Management

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam als HR-professional of ambieer je een functie op dit gebied? Met een Master Human Resources Management ontwikkel...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam als HR-professional of ambieer je een functie op dit gebied? Met een Master Human Resources Management ontwikkel...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam als HR-professional of ambieer je een functie op dit gebied? Met een Master Human Resources Management ontwikkel...

Lees meer
  • Waardevolle diploma’s; erkend en hoge waardering bij werkgevers
  • Klassikaal, virtual classroom of e-learning mét switchgarantie
  • Ervaren docenten uit de praktijk

Master Human Resources Management: 27 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Prijs

Opleidingen (27)

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
1.250
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam als HR-professional of ambieer je een functie op dit gebied? Met een Master Human Resources Management ontwikkel je je kennis en vaardigheden op het hoogste niveau en leer je op strategisch niveau werken en denken. Bij NCOI Opleidingen vind je een breed en divers aanbod HRM-opleidingen op Masterniveau.

Het vakgebied Human Resources Management

Door veranderende wet- en regelgeving, snel veranderende organisaties, ontwikkelingen in specifieke vakgebieden en fusies en overnames wordt het vakgebied van de HR-professional complexer. Als HR-professional is het niet meer alleen van belang dat je brede kennis hebt op het gebied van HRM, maar je moet ook over specifieke kennis van bepaalde functies en vakgebieden beschikken om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen en begeleiden.
 
Als HR-professional ben je vaak het aanspreekpunt voor het management, de directie en teamleiders. Je adviseert hen op het gebied van arbeid en personeel. Dat kan bijvoorbeeld over loopbaanontwikkeling, sollicitaties, beloningssystemen of beoordelingsgesprekken gaan. Om de functie van HR-professional te kunnen uitvoeren, moet je beschikken over adviserende en analyserende vaardigheden. Je moet resultaten, omgevingen en situaties goed in kaart kunnen brengen en op een heldere en duidelijke manier advies kunnen geven. Daarnaast moet je beschikken over mensenkennis. Tijdens sollicitatiegesprekken is het jouw taak om te concluderen of iemand geschikt is voor een functie en goed bij de organisatie past.

Wat kun je met een Master Human Resources Management?

Met een Master Human Resources Management ontwikkel je je op het hoogste niveau en word je deskundige binnen je vakgebied. Na afronding van deze opleiding kun je nog succesvoller functioneren in je huidige rol als HR-professional, maar je kunt ook voor een hogere functie op senior niveau gaan, bijvoorbeeld HR-manager, HR-directeur, personeelsfunctionaris, personeelsadviseur, recruiter of HRD-manager.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Om te mogen starten met een Masteropleiding moet je een HBO Bachelor- of academische opleiding hebben afgerond. Voor onze Masterclasses en Masterprogramma's gelden geen diploma-eisen, maar moet je wel beschikken over HBO- of WO-werk- en denkniveau.

Praktijkgerichte en flexibele Masteropleidingen

Wil je een Master Human Resources Management naast je drukke baan volgen? Bij NCOI zijn al onze opleidingen zo ontwikkeld dat ze uitstekend te combineren zijn met je werk en privéleven. Bij NCOI bepaal je zelf hoe, waar en wanneer je studeert. Je kunt kiezen uit diverse studievarianten, meerdere startmomenten per jaar en meer dan 30 opleidingslocaties door heel Nederland. Zo is er altijd wel een opleiding te vinden die past bij jouw wensen, behoeften en ambities.