Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

Trainingen voor Non-financials

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Niet-financiële managers moeten in hun carrière vaak toch de nodige financiële kennis opdoen en kunnen sparren met financieel...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Niet-financiële managers moeten in hun carrière vaak toch de nodige financiële kennis opdoen en kunnen sparren met financieel...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Niet-financiële managers moeten in hun carrière vaak toch de nodige financiële kennis opdoen en kunnen sparren met financieel...

Lees meer

Meest bekeken Trainingen voor Non-financials

Praktijkopleiding (1) In een praktijkopleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om een deel van je (gewenste) beroep of vak met succes te kunnen uitoefenen.

NVAO-geaccrediteerd
2 maanden Praktijkopleiding

Training (6) Tijdens een training staan je eigen praktijk en het ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Niet-financiële managers moeten in hun carrière vaak toch de nodige financiële kennis opdoen en kunnen sparren met financieel managers. De financiële trainingen voor non-financials zijn zeer praktisch van aard. Je merkt direct resultaat en zult je verbazen hoeveel kennis en inzicht je opdoet in een paar dagen. De financiële trainingen van NCOI worden door topdocenten verzorgd en worden altijd erg hoog gewaardeerd. Bekijk bijvoorbeeld eens de volgende opleidingen:

 

Finance voor non-financials: boekhouden

Wil je je kennis van de financiële administratie opfrissen? Of wil je je de fundamentele kennis en vaardigheden voor het beheersen van de financiële administratie volledig eigen maken? Dan is de Basistraining Boekhouden geschikt voor jou. Alle belangrijke basisonderwerpen voor de boekhouding komen hierbij aan bod, waaronder het opzetten en inrichten van de administratie en de balans en resultatenrekening. Zo zorg je ervoor dat je ook als non-financial de financiële administratie optimaal beheerst.

Finance voor non-financials: pensioenen

Krijg je vanuit je rol als manager regelmatig te maken met pensioenvragen? Met de Basistraining Pensioenkennis ontwikkel je een stevige basis om deze vragen effectief te beantwoorden. Hiervoor verdiep je je onder andere in uiteenlopende pensioenberekeningen en winstdelingssystemen. Zo ben je na afloop van deze training volledig op de hoogte van de belangrijkste aspecten van pensioenen. Daarbij beheers je de vaardigheden om belangrijke informatie over pensioenen te vertalen naar je hoger management, medewerkers en pensioenverzekeraars.

Financiële kennis voor de manager

Krijg je in je dagelijkse managementwerkzaamheden steeds meer financiële vraagstukken onder ogen? Kies voor de training Financieel Management voor de Niet-financiële Manager en doe praktische, direct toepasbare kennis en financiële inzichten op. Tijdens deze training leer je van ervaren trainers op welke wijze je financieel-economische analyses opstelt en een effectieve kostenanalyse maakt. Na afloop van deze training kun je belangrijke financiële risicoanalyses maken. Daarmee kun je je hoger management ondersteunen bij belangrijke investeringsbeslissingen.

HBO-deelprogramma controlling

Als je meer inzicht wilt verkrijgen in de bedrijfsadministratie en externe verslaglegging van je organisatie, dan sluit het programma HBO Assistent-Controller perfect bij je aan. Je ontwikkelt vaardigheden om het financieel beleid van je organisatie te optimaliseren. Uiteraard komen ook de balans en winst-verliesrekening uitgebreid aan bod. Dat maakt dit programma uitermate geschikt voor non-financials. Na afloop van dit HBO-programma kun je overtuigend adviseren op financieel gebied. Bovendien kun je de volledige verantwoordelijkheid dragen voor de financiële analyses en rapportages binnen je organisatie.

Waarom NCOI Opleidingen?

Bij NCOI Opleidingen leiden we per jaar ruim 50.000 professionals op. Met het brede aanbod aan opleidingen en trainingen is er voor elke werkende een passende studie. De duur en inhoud, maar ook de leslocatie en lesdag bepaal je zelf. Zo kies je voor een studie die het beste aansluit op je werk- en privésituatie. Met deze flexibiliteit en de vakbekwaamheid van onze topdocenten uit de praktijk, realiseren wij de hoogste slagingspercentages. Niet voor niets is NCOI Opleidingen dé opleider voor werkenden.