Menu

Trainingen voor Non-financials

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Niet-financiële managers moeten in hun carrière vaak toch de nodige financiële kennis opdoen en kunnen sparren met financieel...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Niet-financiële managers moeten in hun carrière vaak toch de nodige financiële kennis opdoen en kunnen sparren met financieel...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Niet-financiële managers moeten in hun carrière vaak toch de nodige financiële kennis opdoen en kunnen sparren met financieel...

Lees meer

Meest bekeken Trainingen voor Non-financials

Meest bekeken Trainingen voor Non-financials

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Variant

Praktijkopleiding (1) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Training (6) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Niet-financiële managers moeten in hun carrière vaak toch de nodige financiële kennis opdoen en kunnen sparren met financieel managers. De financiële trainingen voor non-financials zijn zeer praktisch van aard. U merkt direct resultaat en zult zich verbazen hoeveel kennis en inzicht u opdoet in een paar dagen. De financiële trainingen van NCOI worden door topdocenten verzorgd en worden altijd erg hoog gewaardeerd. Bekijk bijvoorbeeld eens de volgende opleidingen:

 

Finance voor non-financials: boekhouden

Wilt u uw kennis van de financiële administratie opfrissen? Of wilt u zich de fundamentele kennis en vaardigheden voor het beheersen van de financiële administratie volledig eigen maken? Dan is de Basistraining Boekhouden geschikt voor u. Alle belangrijke basisonderwerpen voor de boekhouding komen hierbij aan bod, waaronder het opzetten en inrichten van de administratie en de balans en resultatenrekening. Zo zorgt u ervoor dat u ook als non-financial de financiële administratie optimaal beheerst.

Finance voor non-financials: pensioenen

Krijgt u vanuit uw rol als manager regelmatig te maken met pensioenvragen? Met de Basistraining Pensioenkennis ontwikkelt u een stevige basis om deze vragen effectief te beantwoorden. Hiervoor verdiept u zich onder andere in uiteenlopende pensioenberekeningen en winstdelingssystemen. Zo bent u na afloop van deze training volledig op de hoogte van de belangrijkste aspecten van pensioenen. Daarbij beheerst u de vaardigheden om belangrijke informatie over pensioenen te vertalen naar uw hoger management, medewerkers en pensioenverzekeraars.

Financiële kennis voor de manager

Krijgt u in uw dagelijkse managementwerkzaamheden steeds meer financiële vraagstukken onder ogen? Kies voor de training Financieel Management voor de Niet-financiële Manager en doe praktische, direct toepasbare kennis en financiële inzichten op. Tijdens deze training leert u van ervaren trainers op welke wijze u financieel-economische analyses opstelt en een effectieve kostenanalyse maakt. Na afloop van deze training kunt u belangrijke financiële risicoanalyses maken. Daarmee kunt u uw hoger management ondersteunen bij belangrijke investeringsbeslissingen.

HBO-deelprogramma controlling

Als u meer inzicht wilt verkrijgen in de bedrijfsadministratie en externe verslaglegging van uw organisatie, dan sluit het programma HBO Assistent-Controller perfect bij u aan. U ontwikkelt vaardigheden om het financieel beleid van uw organisatie te optimaliseren. Uiteraard komen ook de balans en winst-verliesrekening uitgebreid aan bod. Dat maakt dit programma uitermate geschikt voor non-financials. Na afloop van dit HBO-programma kunt u overtuigend adviseren op financieel gebied. Bovendien kunt u de volledige verantwoordelijkheid dragen voor de financiële analyses en rapportages binnen uw organisatie.

Waarom NCOI Opleidingen?

Bij NCOI Opleidingen leiden we per jaar ruim 50.000 professionals op. Met het brede aanbod aan opleidingen en trainingen is er voor elke werkende een passende studie. De duur en inhoud, maar ook de leslocatie en lesdag bepaalt u zelf. Zo kiest u voor een studie die het beste aansluit op uw werk- en privésituatie. Met deze flexibiliteit en de vakbekwaamheid van onze topdocenten uit de praktijk, realiseren wij de hoogste slagingspercentages. Niet voor niets is NCOI Opleidingen dé opleider voor werkenden.