• 1
    Niveau
  • 2
    Vakgebied
  • 3
    Opleidingsduur
  • 4
    Startmoment
  • 5
    Opleidingsvariant
  • 6
    Locatie
  • 0
    Niveau
  • 1
    Vakgebied
  • 2
    Opleidingsduur
  • 3
    Startmoment
  • 4
    Opleidingsvariant
  • 5
    Locatie

Privacy van Persoonsgegevens binnen het Sociaal Domein

Verdiep u in de privacywetgeving - 1 dag

Privacy van Persoonsgegevens binnen het Sociaal Domein

Verdiep u in de privacywetgeving - 1 dag

Vakgebied

Juridisch

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Gemeenten verwerken steeds meer persoonsgegevens van mensen. Burgers moeten er op kunnen vertrouwen dat er op zorgvuldige wijze met hun gegevens om wordt gegaan. Maar aan welke wet- en regelgeving moet u zich precies houden? En welke gegevens mag u uitwisselen met partners zoals de belastingdienst, DUO of zorginstellingen? In deze praktijkgerichte training leert u bewust om te gaan met persoonsgegevens.

Uw resultaat

Na afloop van deze training bent u in staat uw weg te vinden in de privacywetgeving. U kunt de daarin voorkomende bepalingen toepassen en bent in staat de consequenties in te schatten voor het omgaan met persoonsgegevens binnen het sociale domein. Ook weet u welke informatie u mag uitwisselen met partners.

Doelgroep

U bent werkzaam binnen het sociaal domein en werkt met persoonsgegevens.

Aanpak

Tijdens deze training wordt theorie afgewisseld met praktijkvoorbeelden. Op deze manier wordt deze training optimaal afgestemd op de praktijk en kunt u uw kennis en vaardigheden direct toepassen binnen uw werksituatie. Door de inbreng van praktijkvoorbeelden leert u van elkaar en leert u vaardigheden die u in de praktijk kunt toepassen.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • De privacywetgeving
  • Leren werken binnen de kaders van de Wet bescherming persoonsgegevens en andere relevante wetgeving , bijv. de Wet politiegegevens
  • Waarborgen omgaan van privacy en veiligheid van persoonsgegevens binnen sociaal domein
  • Regels rondom uitwisselen van gegevens met samenwerkingspartner

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Privacy van Persoonsgegevens binnen het Sociaal Domein'.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 1 dag.

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Inschrijfgeld: € 35,-
Trainingskosten: € 529,-
Trainingsmateriaal: € 50,-
Reprorechten: € 15,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Privacy van Persoonsgegevens binnen het Sociaal Domein

Verdiep u in de privacywetgeving - 1 dag

Vakgebied

Juridisch

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.

Vraag de nieuwe studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de studiegids 2019-2020 aan of bekijk het vernieuwde aanbod op onze website.

Laatste mogelijkheid: bespaar tot € 10.000,- op een Bacheloropleiding

De overheid stopt per 1 september met de regeling vraagfinanciering, waarmee u voordelig een opleiding kunt volgen in de zorg, techniek of IT. Bent u werkzaam in een van deze sectoren en wilt u zich verder ontwikkelen? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Profiteer dan nog snel van deze voucherregeling en schrijf u voor 17 augustus in voor een van de geselecteerde HBO Bacheloropleidingen of HBO-programma’s. Zo kunt u maximaal tot € 10.000,- besparen op een volledige opleiding.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.