Privacy van Persoonsgegevens binnen het Sociaal Domein

Verdiep u in de privacywetgeving - 1 dag

Privacy van Persoonsgegevens binnen het Sociaal Domein

Verdiep u in de privacywetgeving - 1 dag

Vakgebied

Juridisch

Opleidingsniveau

Training

Studievormen

Dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wilt u dit met iemand delen?

Mail door

Vakgebied

Juridisch

Opleidingsniveau

Training

Studievormen

Dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wilt u dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Gemeenten verwerken steeds meer persoonsgegevens van mensen. Burgers moeten er op kunnen vertrouwen dat er op zorgvuldige wijze met hun gegevens om wordt gegaan. Maar aan welke wet- en regelgeving moet u zich precies houden? En welke gegevens mag u uitwisselen met partners zoals de belastingdienst, DUO of zorginstellingen? In deze praktijkgerichte training leert u bewust om te gaan met persoonsgegevens.

Uw resultaat

Na afloop van deze training bent u in staat uw weg te vinden in de privacywetgeving. U kunt de daarin voorkomende bepalingen toepassen en bent in staat de consequenties in te schatten voor het omgaan met persoonsgegevens binnen het sociale domein. Ook weet u welke informatie u mag uitwisselen met partners.

Doelgroep

U bent werkzaam binnen het sociaal domein en werkt met persoonsgegevens.

Aanpak

Tijdens deze training wordt theorie afgewisseld met praktijkvoorbeelden. Op deze manier wordt deze training optimaal afgestemd op de praktijk en kunt u uw kennis en vaardigheden direct toepassen binnen uw werksituatie. Door de inbreng van praktijkvoorbeelden leert u van elkaar en leert u vaardigheden die u in de praktijk kunt toepassen.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • De privacywetgeving
  • Leren werken binnen de kaders van de Wet bescherming persoonsgegevens en andere relevante wetgeving , bijv. de Wet politiegegevens
  • Waarborgen omgaan van privacy en veiligheid van persoonsgegevens binnen sociaal domein
  • Regels rondom uitwisselen van gegevens met samenwerkingspartner

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Privacy van Persoonsgegevens binnen het Sociaal Domein'.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 1 dag.

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Inschrijfgeld: € 35,-
Trainingskosten: € 529,-
Trainingsmateriaal: € 50,-
Reprorechten: € 15,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Privacy van Persoonsgegevens binnen het Sociaal Domein

Verdiep u in de privacywetgeving - 1 dag

Vakgebied

Juridisch

Opleidingsniveau

Training

Studievormen

Dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wilt u dit met iemand delen?

Mail door

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Open Dag 18 mei

Op zaterdag 18 mei houdt NCOI Opleidingen in BCN Utrecht CS een Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij u persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Daarnaast kunt u in een introductieles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen over het volgen van een opleiding naast uw baan.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent