Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Elektronica Basis

Praktisch inzicht in elektronicacomponenten en -schakelingen - 1 maand

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Word je in de praktijk geconfronteerd met onderhoud en inspectie van elektronische apparatuur? Volg dan de training Elektronica Basis. Na afloop kun je (zintuiglijke) technische inspecties uitvoeren, eerstelijnsonderhoud uitvoeren en eerstelijnsstoringen verhelpen. Doordat je meer vakkennis hebt over de werking van elektronische apparatuur, ben je in staat mogelijk optredende problemen tijdig te herkennen en kun je storingen voorkomen.

Je resultaat

Na de training heb je meer vakkennis van de werking van elektronische apparatuur. Je kunt het volgende in de praktijk toepassen:

  • Technische inspecties uitvoeren
  • Eerstelijnsonderhoud uitvoeren
  • Problemen tijdig herkennen
  • Storingen voorkomen

Voor wie?

Heb je geen kennis van elektronica, maar wil je je hierin wel bekwamen? Dan is de training Elektronica Basis bedoeld voor jou!

Praktijkgericht

Tijdens de training ga je zelf aan de slag op een praktijklocatie. Je oefent hier onder andere met:

  • Spanning meten
  • Schakelingen solderen
  • Voedingsschakelingen

Vooropleiding

Een technische vooropleiding is niet nodig, wel affiniteit met elektronica.

ROVC

Dit programma wordt uitgevoerd door ROVC. Je wordt ook ingeschreven bij ROVC en ontvangt van hen de correspondentie en materialen.

Elektronica Basis

Praktisch inzicht in elektronicacomponenten en -schakelingen - 1 maand

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.