Menu
NCOI Opleidingen - Persoonlijk effectiviteit

Persoonlijke E-coaching

Haal nog meer uit jezelf en kies voor begeleiding van een online coach

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ben je klaar voor de volgende stap in jouw persoonlijke effectiviteit? Kies dan voor Persoonlijke E-coaching. Onze senior gecertificeerde coach ondersteunt je bij het realiseren van nieuw gedrag in je dagelijkse praktijk. Dankzij de vele contactmomenten kun je op natuurlijke wijze je gedrag ontwikkelen en merk je direct persoonlijke en professionele groei. In 16 weken tijd behaal je duurzaam rendement vanuit je training én geef je jouw persoonlijke ontwikkeling een flinke boost.

Je resultaat

Na afloop van deze training heb je meer zelfinzicht, zowel in je gedrag als vaardigheden. Je hebt onder professionele begeleiding ontdekt waar je ambities liggen en je hebt inzicht in je persoonlijke leerwensen en -voorkeuren. Ook ken je je persoonlijke kwaliteiten en ontwikkelpunten.

Doelgroep

Je wilt onder begeleiding van een ervaren coach werken aan je persoonlijke effectiviteit. Dit coachingstraject is plaats en tijd onafhankelijk en dat levert snel resultaten op. Met de vele contactmomenten tussen jou en je coach komt jouw persoonlijke groei in een stroomversnelling.

Aanpak

De Persoonlijke E-coaching start met een intakegesprek via een videocall. Tijdens de eerste fase breng je samen met je coach je huidige situatie in kaart en vorm je een beeld van je gewenste, toekomstige situatie. In de tweede fase maak je je nieuw gedrag eigen. In een (video)call bespreekt de coach de voorgang van je doelstellingen. Ook ga je in je eigen omgeving oefenen met nieuw gedrag. Je reflecteert en gaat met gerichte, praktische oefeningen verder. In de derde en laatste fase staat het borgen van je behaalde doelstelling centraal. Zo blijf je ook na de coachingssessies groeien.

Naast de coachingssessies zijn ook schrijven en reflecteren belangrijke onderdelen van deze Persoonlijke E-coaching. Zo heb je na afloop van de coachingssessies een waardevol ontwikkelplan waarop je altijd kunt terugkijken.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Persoonlijke intake

  • Vastleggen leerdoelen
  • Persoonlijke ontwikkelvraag

Persoonlijke e-coaching

  • Vergroten van zelfinzicht in gedrag en vaardigheden
  • Persoonlijke aandacht voor ambities, leerwensen
  • Praktisch aan de slag met je ontwikkelpunten
  • Indien mogelijk: koppelen van theorie uit de training aan de eigen praktijk

Persoonlijk ontwikkelplan

  • Vastleggen ontwikkelstappen
  • Persoonlijk actieplan
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Data en plaatsen

De Persoonlijke E-coaching heeft een doorlooptijd van 16 weken.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 985,-

Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Locatie- en arrangementskosten

NCOI Opleidingen regelt tijdens je opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Verlaag je studiekosten

Betaal je je opleiding zelf? Voor veel van onze opleidingen kun je gebruikmaken van interessante financiële voordelen.

Fiscaal voordeel

Je kunt gebruikmaken van de regeling ‘Aftrek studiekosten’, waarmee je tot zo’n 50 procent van je gemaakte studiekosten terugkrijgt van de Belastingdienst. Jaarlijks kun je maximaal € 15.000,- aftrekken van je inkomstenbelasting voor de studiekosten van jou en je fiscale partner. Ook als je gebruikmaakt van het levenlanglerenkrediet kun je je studiekosten aftrekken. Wil je meer weten over deze regeling en aan de hand van een rekenvoorbeeld zien hoeveel voordeel jou dit oplevert? Op onze pagina over belastingvoordeel lees je er alles over.

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers willen graag investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers en beschikken over een jaarlijks opleidingsbudget om opleidingen voor werknemers te bekostigen. Daarnaast kan de organisatie de gemaakte opleidingskosten mogelijk volledig aftrekken van de inkomstenbelasting en gebruikmaken van andere fiscale regelingen. Heeft jouw organisatie een opleidingsbudget waar je gebruik van kunt maken? Vraag het na bij de HR-afdeling of je leidinggevende, want dit kan veel voordeel opleveren.

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je je opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Persoonlijke E-coaching

Haal nog meer uit jezelf en kies voor begeleiding van een online coach

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.