Process Safety Expert

.

Niveau
Praktijkopleiding
Bel ons: 035 760 47 77
Download brochure

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan

Opleidingsinformatie

Algemeen

Grootschalige incidenten zijn steeds vaker het gevolg van kleine, vaak opeenvolgende gebeurtenissen die relatief eenvoudig hadden kunnen worden voorkomen door een coherent samenspel van maatregelen en procedures. Denkt u bijvoorbeeld aan de brand in Moerdijk of de oliespill van BP in de Golf van Mexico. Process safety is het vakgebied waarbinnen technieken, beheerssystemen en gevaars- en risico-identi?catiemethodieken worden ontwikkeld en toegepast. Deze set aan methoden heeft als doel om mens, milieu en eigendom te beschermen door het risico van gebeurtenissen zoals brand, explosie en ontsnapping van gevaarlijke stoffen te reduceren en te controleren. Tijdens deze experttraining gaat u aan de slag met wat nodig is voor implementatie en beheer. De training is ook een uitstekende opstap voor verdere specialisatie.

Uw resultaat

Daar waar de training Process Safety Essentials hoofdzakelijk gericht is op het vormen van een kennisbasis, is de training Process Safety Expert meer gericht op de keuze en uiteindelijke implementatie van systematiek. Hierbij worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:

  • Huidig aanbod systemen
  • Consequenties van systematiek
  • Huidig gebruik/internationale acceptatie van systemen (vlekkenkaart wereldwijd)
  • Implementatie en Auditing

Na het volgen van deze training bent u in staat om zelfstandig te beoordelen welke systemen er zijn op het gebied van process safety en welke voor- en nadelen deze systemen hebben. Ook bent u in staat in te schatten welke afwegingen er gemaakt dienen te worden bij de keuze welk systeem het best aansluit op uw eigen situatie.

Doelgroep

U heeft of krijgt in organisatorische en beheerstechnische zin te maken met process safety. U bent bijvoorbeeld shiftleader, engineer (ontwerper), auditor, inspecteur, plantmanager of directielid. Ook als u op een andere manier met het onderwerp te maken heeft, is deze training zeer waardevol.

Aanpak

Het programma is gericht op de keuze en uiteindelijke implementatie van process-safetysystematiek. U kunt de dag na de training direct aan de slag met een plan van aanpak. U leert alles wat u nodig heeft om een ongewenste samenloop van omstandigheden te voorkomen. U wordt tijdens de training begeleid door specialisten met veel praktijkervaring.

Voorkennis

Aangezien u direct start met een verdieping op het onderwerp, dient u de training Process Safety Essentials of gelijkwaardig te hebben doorlopen. Verder is een basisniveau Engels zeer gewenst omdat tijdens de training veelvuldig gebruik wordt gemaakt van Engelse terminologie.

Training Process Safety Expert

Programma

Programma

Tijdens deze boeiende praktijktraining van NCOI Techniek komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Mondialisering safety
  • Normering (w.o. IEC 61508 & 61511, API 754 & 14C, OHSA 29 CFR 1910.119)
  • Compliance (BRZO , PGS, ARIE, VR, ISO 9001, 10418, 14119)
  • Off- en onshore best practices
  • Roadmap development en Deming circle
  • Implementatie en Auditing

Certificaat

Na afoop van deze praktijktraining ontvangt u het certi?caat van deelname 'Process Safety Expert' van NCOI Techniek.

Planning

Wilt u op de hoogte worden gehouden?

Op dit moment leggen wij de laatste hand aan de lesplanning. Heeft u belangstelling en wilt u graag starten? Vul onderstaande formulier in, dan houden wij u op de hoogte. U kunt ook contact opnemen met onze opleidingsadviseurs via telefoonnummer 035-6 400 411.

Houd mij op de hoogte

Data en plaatsen

Deze training duurt 2 dagen, deze dagen zijn aaneengesloten.

De training wordt verzorgd in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Kosten

Kosten

[code: N-TPSX]
Trainingskosten: € 1.056,-
Trainingsmateriaal: € 30,-
Arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Arrangementen

Volgt u bij ons een opleiding of training? Dan zorgen wij voor eten en drinken. We hebben dagarrangementen voor de dagopleidingen van maandag tot en met zaterdag. Deze bestaan uit onbeperkt koffie, thee, ijswater en een uitgebreide lunch. Voor dit arrangement betaalt u € 25,- (excl. btw) per keer. 

Btw

Alle genoemde kosten zijn exclusief btw. Voor alle opleidingen en trainingen brengen wij 21% btw in rekening. Dit geldt niet voor de opleidingen op MBO-niveau 2, 3, 4, de volledige HBO Bacheloropleidingen en de volledige masteropleidingen. Deze wettelijk erkende opleidingen zijn vrijgesteld van btw. Kan uw organisatie geen btw terugvorderen? Dan bieden wij de voordelige mogelijkheid uw opleiding of training vrij van btw gefactureerd te krijgen. U betaalt dan het bedrag exclusief btw, plus 10% opslag. Dit is aanzienlijk minder dan het totaalbedrag inclusief btw.

Bent u particulier en betaalt u uw opleiding zelf? Dan hoeft u voor geen van de opleidingen btw te betalen. Voor trainingen betaalt u wel 21% btw.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 6% btw in rekening. De 6% btw op arrangementskosten is niet aftrekbaar.
De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Locatie- en arrangementskosten

NCOI regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Ervaringen

Process Safety Expert

.

Niveau
Praktijkopleiding
Download brochure

Leer ons beter kennen

Voorlichtingsbijeenkomsten

Voorlichtingsbijeenkomsten

Voorlichtingsbijeenkomsten

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijk advies.

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijk advies.

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijk advies.

Data en aanmelden
Slide 1: Video

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Slide 3: Erkende Kwaliteit

De erkende kwaliteit van NCOI

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk
denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk
denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.
De erkende kwaliteit van NCOI

Lees meer
Slide 4: Testimonial Docent

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

"Als docent haal ik mijn voldoening uit het…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Lees meer

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Nu aanvragen!

De voordelen van NCOI

Onze website maakt gebruik van cookies.