Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

Module Belastingrecht 2

Onderdeel van de HBO Bachelor Accountancy en SPD Bedrijfsadministratie - 3 maanden

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Het doel van deze module van onze businesspartner Markus Verbeek Praehep is kennis verkrijgen van de verschillende soorten belastingen. Aan bod komen inkomsten- en dividendbelasting, formeel belastingrecht en fiscale aangiften. De leerstof van de Module MBA Belastingwetgeving (Inleiding belastingrecht) wordt bekend verondersteld. Met je inschrijving voor deze module neem je alleen dit onderdeel af. Indien je belangstelling hebt voor het op modulaire wijze volgen van de HBO Bachelor Accountancy of de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie van Markus Verbeek Praehep, doe je er verstandig aan je ook in te schrijven voor het praktijkprogramma.

Je resultaat

  • Je behaalt een certificaat van een van de modules van de opleidingen HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie en HBO Bachelor Accountancy en kunt de volgende module gaan volgen
  • Je kent de belangrijkste elementen van het belastingrecht en kunt de fiscale gevolgen en risico's van diverse gebeurtenissen beschrijven
  • Je kunt fiscale berekeningen maken en aangiften opstellen op basis van recente wet- en regelgeving op het gebied van loonheffingen, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting enzovoort

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Module Belastingrecht 2

Onderdeel van de HBO Bachelor Accountancy en SPD Bedrijfsadministratie - 3 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.