Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

Post HBO AA Accountancy - MKB Geïntegreerd

In 3 jaar je AA-titel en het getuigschrift Post HBO AA Accountancy - MKB

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Post Bachelor

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Afronding
Afronding
Afronding
Afronding
Afronding

Diploma

De examens zijn een combinatie van digitale examens, schriftelijke examens, moduleopdrachten, een praktijkportfolio, diverse contactdagen, intervisiebijeenkomsten en het integrale slotexamen van de praktijkopleiding.

Na succesvolle afronding van de onderdelen die behoren tot de opleiding Post HBO AA Accountancy - MKB ontvang je het corresponderende getuigschrift van onze businesspartner Markus Verbeek Praehep. De praktijkopleiding rond je af met het integrale slotexamen waarbij het beheersen van de theoretische basis bijzonder belangrijk is. Ook dat maakt deze integrale opleiding zo waardevol.

Na succesvolle afronding van beide opleidingen is inschrijving in het accountantsregister van de NBA mogelijk en mag je de titel AA voeren.

Post HBO AA Accountancy - MKB Geïntegreerd

In 3 jaar je AA-titel en het getuigschrift Post HBO AA Accountancy - MKB

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.