Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

ATEX Engineering Principles (EX 009)

Specialisatie ontwerpen - 1 maand

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ontwerp je elektrische installaties voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen? En heb je de training ATEX Basisprincipes (EX 001) al afgerond? Dan ben je klaar voor de specialisatie ATEX Engineering Principles (EX 009).

Doelgroep

Ben je als ontwerper belast met het ontwerpen van elektrische installaties in explosieve atmosferen? Dan is deze training voor jou essentieel.

Aanpak

Deze training is gebaseerd op de Ex-installatienorm EN-IEC 60079-14 en geeft je voldoende kennis om explosieveilige installaties voor omgevingen met brandbaar gas, damp of stof te ontwerpen. Alle specifieke onderwerpen die volgens de eind- en toetstermen van IECEx 05 voor deze werkzaamheden vereist zijn, komen aan bod. Je leert alles over het ontwerpen van installaties voor gebruik in explosieve omgevingen. De training wordt verzorgd in het Engels.

Vooropleiding

Je hebt de training ATEX Basisprincipes (EX 001) afgerond. Daarnaast voldoe je aan de internationale eind- en toetstermen van IECEx 05 Unit Ex 009.

Online leeromgeving

Ons studiemateriaal is altijd actueel en sluit perfect aan op de exameneisen. Alles wat je nodig hebt voor je studie, vind je in onze moderne online leeromgeving.

ROVC

Dit programma wordt uitgevoerd door ROVC. Je wordt ook ingeschreven bij ROVC en ontvangt van hen de correspondentie en materialen.

ATEX Engineering Principles (EX 009)

Specialisatie ontwerpen - 1 maand

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.