Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

ATEX Onderhoud Explosieveiligheidsdocument/ EVD (EX 011)

Houd het EVD actueel - 1 dag

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Beheer en actualiseer je binnen jouw bedrijf een explosieveiligheidsdocument (EVD)? En heb je ATEX Basisprincipes (EX 001) afgerond? Dan ben je klaar voor de specialisatie ATEX Onderhoud Explosieveiligheidsdocument/ EVD (EX 011). Haal je het examen, dan kun je weer 3 jaar gecertificeerd werken.

Doelgroep

Je actualiseert en beheert een explosieveiligheidsdocument (EVD). Je bent bijvoorbeeld veiligheidskundige. Bedrijven met explosiegevaarlijke gebieden hebben een EVD nodig om te voldoen aan de ATEX 153 (voorheen 137) wetgeving.

Aanpak

Deze training geeft je voldoende kennis om de inhoud van een EVD te toetsen op compleetheid en correctheid. Alle specifieke onderwerpen die volgens de eind- en toetstermen van IECEx 05 voor deze werkzaamheden vereist zijn, komen aan bod. Je leert alles over verantwoordelijkheden, geldigheid en actualiteit van het EVD. Ook leer je waaraan de inhoud en vorm moeten voldoen. Na deze training ben je in staat het explosieveiligheidsdocument te toetsen tegen de inhoudelijke eisen van ATEX 153. Daarnaast voldoe je aan de internationale eind- en toetstermen van IECEx 05 Unit Ex 011.

Vooropleiding

Je hebt de training ATEX Basisprincipes (EX 001) afgerond.

ROVC

Dit programma wordt uitgevoerd door ROVC. Je wordt ook ingeschreven bij ROVC en ontvangt van hen de correspondentie en materialen.

ATEX Onderhoud Explosieveiligheidsdocument/ EVD (EX 011)

Houd het EVD actueel - 1 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.