Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

ATEX Uitvoeren Audits (EX 010)

Beoordeel explosieveiligheidsnormen - 1 dag

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Doe je audits in explosiegevaarlijke zones en moet je beoordelen of een installatie voldoet aan de normen voor explosieveiligheid? En heb je de training ATEX Basisprincipes (EX 001) al afgerond? Dan ben je klaar voor de specialisatie ATEX-EX 010 Uitvoeren Audits.

Doelgroep

Moet je als auditor gebieden beoordelen die explosiegevaarlijk zijn of daaraan gerelateerd? Dan is deze training voor jou essentieel. Deze training volgt op de trainingen ATEX Basisprincipes (EX 001), ATEX 002 Classificatie Zonering en ATEX Engineering Principles (EX 009).

Aanpak

Na de training ATEX Uitvoeren Audits (EX 010) kun je audits doen in explosiegevaarlijke gebieden en beoordelen of een installatie voldoet aan de normen voor explosieveiligheid. Met deze training voldoe je aan de internationale eind- en toetstermen van IECEx 05. Daarnaast voldoe je aan de internationale eind- en toetstermen van IECEx 05 Unit Ex 010.

Vooropleiding

Je kunt deze training volgen als je de training ATEX Basisprincipes (EX 001) hebt afgerond. Het examen kun je pas afleggen wanneer je van de volgende trainingen de examens met een voldoende hebt afgesloten:

  • ATEX-EX 002 Classificatie (Zonering)
  • ATEX-EX 007/008 Visuele, Nauwkeurige en Gedetailleerde Inspecties
  • ATEX-EX 009 Ontwerp van Explosieveilige Installaties

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het bewijs van deelname ‘ATEX Uitvoeren Audits (EX 010)’. Je kunt ervoor kiezen om na de training een schriftelijk examen te doen. Heb je voor het schriftelijk examen een voldoende behaald, dan ontvang je het attest ‘IECEX 05 Module 010’. Dit attest is 3 jaar geldig. Wil je ook internationaal kunnen werken? Dan heb je een persoonscertificaat nodig dat voldoet aan het internationale IECEx 05-certificatieschema. Zo’n persoonscertificaat vraag je aan bij DEKRA Certification. Je hebt voor je aanvraag de betreffende attesten nodig en een ‘evidence file’ (documenten waarin je werkgever je werkervaring heeft vastgelegd).

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

ATEX Uitvoeren Audits (EX 010)

(1 bijeenkomsten)

  • Auditmethoden voor de diverse beschermingswijzen
  • Installatie-eisen voor explosieve atmosferen
  • Proces van de auditinspecties in elektrische installaties
  • Vaardigheden in het uitvoeren van auditinspecties
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Opleidingsvarianten

  • Varianten: klassikaal
  • Dag: 1 dag van 09.00 uur tot 12.00 uur
Deze training wordt aangeboden door NCOI Techniek & Veiligheid, zie de actuele startmomenten.
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Totaalprijs

De totaalprijs voor deze training is € 450,-.

Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

ATEX Uitvoeren Audits (EX 010)

Beoordeel explosieveiligheidsnormen - 1 dag

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: klassikaal, Virtual Classroom en e-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.  

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.