Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

ATEX Uitvoeren Audits (EX 010)

Beoordeel explosieveiligheidsnormen - 1 dag

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Doe je audits in explosiegevaarlijke zones en moet je beoordelen of een installatie voldoet aan de normen voor explosieveiligheid? En heb je de training ATEX Basisprincipes (EX 001) al afgerond? Dan ben je klaar voor de specialisatie ATEX-EX 010 Uitvoeren Audits.

Doelgroep

Moet je als auditor gebieden beoordelen die explosiegevaarlijk zijn of daaraan gerelateerd? Dan is deze training voor jou essentieel. Deze training volgt op de trainingen ATEX Basisprincipes (EX 001), ATEX 002 Classificatie Zonering en ATEX Engineering Principles (EX 009).

Aanpak

Na de training ATEX Uitvoeren Audits (EX 010) kun je audits doen in explosiegevaarlijke gebieden en beoordelen of een installatie voldoet aan de normen voor explosieveiligheid. Met deze training voldoe je aan de internationale eind- en toetstermen van IECEx 05. Daarnaast voldoe je aan de internationale eind- en toetstermen van IECEx 05 Unit Ex 010.

Vooropleiding

Je kunt deze training volgen als je de training ATEX Basisprincipes (EX 001) hebt afgerond. Het examen kun je pas afleggen wanneer je van de volgende trainingen de examens met een voldoende hebt afgesloten:

  • ATEX-EX 002 Classificatie (Zonering)
  • ATEX-EX 007/008 Visuele, Nauwkeurige en Gedetailleerde Inspecties
  • ATEX-EX 009 Ontwerp van Explosieveilige Installaties

ROVC

Dit programma wordt uitgevoerd door ROVC. Je wordt ook ingeschreven bij ROVC en ontvangt van hen de correspondentie en materialen.

ATEX Uitvoeren Audits (EX 010)

Beoordeel explosieveiligheidsnormen - 1 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.