Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) - Flexibel Online

Studeer in je eigen tijd en online - 9 maanden

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Praktijkopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ben je geïnteresseerd in loon- en salarisadministratie en wil je je in je eigen tempo op dit gebied ontwikkelen? Dan is deze Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) - Flexibel Online van onze businesspartner Markus Verbeek Praehep een zeer goede keuze. Met deze opleiding behaal je het officiële diploma Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Na afronding van deze opleiding kun je zelfstandig een loonadministratie voeren, loonberekeningen maken en specifieke vragen hierover beantwoorden. Je volgt deze opleiding op een flexibele manier en online! Via het concept van microlearning kun je studeren waar en wanneer je maar wilt. De lesstof is opgebouwd uit korte blokjes van ongeveer 5-15 minuten en de onderwerpen worden toegelicht door kennisclips. Je kunt dus altijd nog even terug om te kijken hoe het ook al weer zat. Na elke clip volgen er een aantal vragen waarop je online direct feedback krijgt en door middel van huiswerkopdrachten ben je goed voorbereid op de examens. Online begeleiding door een docent is inbegrepen. En dat allemaal in het tempo dat je zelf kiest.

Doelgroep

Je wilt je graag ontwikkelen op het gebied van loon- en salarisadministratie. Je doet nu al administratief werk, maar wilt je graag specialiseren en meer kans maken op promotie.

Aanpak

Via het concept van microlearning kun je studeren waar en wanneer je maar wilt. De lesstof is opgebouwd uit korte blokjes van ongeveer 5 tot 15 minuten en elk onderwerp wordt door een docent online in videoclips en met een downloadbare presentatie uitgelegd. Je kunt dus altijd nog even terug om te kijken hoe het ook al weer zat. Na elke clip volgen er een aantal vragen waarvan je online direct feedback krijgt en door middel van huiswerkopdrachten ben je goed voorbereid op het examen. Het studietempo bepaal je zelf.

Voorbereiding en Studiebelasting

Doorgaans duurt deze flexibel online opleiding 12 weken. Hiervan besteed je 10 weken inhoudelijk aan de module. Vervolgens kun je je in 2 weken tijd volledig voorbereiden op het examen.

Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) - Flexibel Online

Studeer in je eigen tijd en online - 9 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.