Menu
NCOI Opleidingen - ICT & Makelaardij

Basis ICT voor niet-ICT'ers

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Bent u geen ICT-er, maar heeft u binnen uw organisatie wel te maken met ICT? En wilt u hier in korte tijd meer over leren?...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Bent u geen ICT-er, maar heeft u binnen uw organisatie wel te maken met ICT? En wilt u hier in korte tijd meer over leren?...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Bent u geen ICT-er, maar heeft u binnen uw organisatie wel te maken met ICT? En wilt u hier in korte tijd meer over leren?...

Lees meer

Meest bekeken Basis ICT voor niet-ICT'ers

Meest bekeken Basis ICT voor niet-ICT'ers

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Variant
Toon alle varianten
Duur
Toon alle opties

Training (4) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Bent u geen ICT-er, maar heeft u binnen uw organisatie wel te maken met ICT? En wilt u hier in korte tijd meer over leren? NCOI biedt u een aantal trainingen waarin u snel kennis maakt met de belangrijkste ICT-begrippen en –processen, maar waarin u ook uw computervaardigheden kunt ontwikkelen.

Waarom is kennis over de basis van ICT belangrijk?

ICT speelt een belangrijke rol in bijna iedere organisatie. Zonder computers, telefoons en het internet kunnen we tegenwoordig onze werkzaamheden bijna niet meer uitvoeren. Door een kleine storing kan er veel werk stil komen te liggen. Maar ook dataverlies kan veel problemen opleveren. De organisatie kan hierdoor belangrijke gegevens kwijtraken. Dit is door de huidige privacywetgeving, die streng toeziet op een discrete omgang met persoonlijke gegevens, een groot risico. Bovendien is het een vakgebied waarin technologische ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. Ontwikkelingen die gevolgen hebben voor de ICT-afdeling van de organisatie, maar die ook gevolgen kunnen hebben op uw werk.

Door het volgen van een training bij NCOI zult u ICT-begrippen en –processen beter begrijpen. Dat helpt u onder andere in het contact met de ICT-afdeling van uw organisatie. Als u bijvoorbeeld een probleem heeft op uw computer, kunt u aangeven waar dit probleem zit. U herkent de begrippen die uw ICT-collega’s gebruiken en kunt deelnemen aan discussies over ICT-gerelateerde onderwerpen.

Training IT voor Niet-IT’ers

Met de trainingen van NCOI krijgt u snel en op praktijkgerichte wijze zicht op de basis van ICT. De training IT voor Niet-IT’ers geeft u zicht op actuele onderwerpen die spelen binnen het vakgebied en leidt u op tot een serieuze gesprekspartner voor ICT’ers. U maakt uitgebreid kennis met ICT-begrippen en –processen. Ook krijgt u meer inzicht in uw eigen ICT-activiteiten en leert u ICT-informatie sneller en effectiever verwerken.

Training Wegwijs op de Computer

Voerde u tot op heden uw werk eigenlijk altijd uit zonder computers, maar gaat dat nu veranderen? En wilt u daarom graag uw computervaardigheden ontwikkelen? Dan biedt NCOI u de training Wegwijs op de Computer. In dit programma leert u werken met het besturingssysteem Windows, maakt u kennis met het tekstverwerkingsprogramma Word en het rekenprogramma Excel en leert u het internet gebruiken. Tijdens de training oefent u de basis ICT-vaardigheden op de computer. Zo leert u met vertrouwen uw huidige of toekomstige computerwerkzaamheden uitvoeren. Ook ontvangt u een handboek, zodat u na de training nog meer kunt leren over andere onderwerpen.

De voordelen van een training bij NCOI

Onze leslocaties liggen verspreid door heel Nederland. U kunt zelf kiezen waar en wanneer u de training volgt. Bovendien zijn onze klassikale trainingen volledig praktijkgericht. Professionele trainers die werkzaam zijn in het vakgebied geven u op een interactieve manier inzicht in alles wat u moet weten over de verschillende IT-gerelateerde onderwerpen. Ook gaat u onder hun begeleiding aan de slag met opdrachten die u direct kunt toepassen in uw eigen werk.