Menu
NCOI Opleidingen - ICT

Basis ICT voor niet-ICT'ers

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je geen ICT-er, maar heb je binnen je organisatie wel te maken met ICT? En wil je hier in korte tijd meer over leren? NCOI...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je geen ICT-er, maar heb je binnen je organisatie wel te maken met ICT? En wil je hier in korte tijd meer over leren? NCOI...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je geen ICT-er, maar heb je binnen je organisatie wel te maken met ICT? En wil je hier in korte tijd meer over leren? NCOI...

Lees meer

Training (4) Tijdens een training staan je eigen praktijk en het ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je geen ICT-er, maar heb je binnen je organisatie wel te maken met ICT? En wil je hier in korte tijd meer over leren? NCOI biedt je een aantal trainingen waarin je snel kennis maakt met de belangrijkste ICT-begrippen en –processen, maar waarin je ook je computervaardigheden kunt ontwikkelen.

Waarom is kennis over de basis van ICT belangrijk?

ICT speelt een belangrijke rol in bijna iedere organisatie. Zonder computers, telefoons en het internet kunnen we tegenwoordig onze werkzaamheden bijna niet meer uitvoeren. Door een kleine storing kan er veel werk stil komen te liggen. Maar ook dataverlies kan veel problemen opleveren. De organisatie kan hierdoor belangrijke gegevens kwijtraken. Dit is door de huidige privacywetgeving, die streng toeziet op een discrete omgang met persoonlijke gegevens, een groot risico. Bovendien is het een vakgebied waarin technologische ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. Ontwikkelingen die gevolgen hebben voor de ICT-afdeling van de organisatie, maar die ook gevolgen kunnen hebben op je werk.

Door het volgen van een training bij NCOI zul je ICT-begrippen en –processen beter begrijpen. Dat helpt je onder andere in het contact met de ICT-afdeling van je organisatie. Als je bijvoorbeeld een probleem hebt op je computer, kun je aangeven waar dit probleem zit. Je herkent de begrippen die je ICT-collega’s gebruiken en kunt deelnemen aan discussies over ICT-gerelateerde onderwerpen.

Training IT voor Niet-IT’ers

Met de trainingen van NCOI krijg je snel en op praktijkgerichte wijze zicht op de basis van ICT. De training IT voor Niet-IT’ers geeft je zicht op actuele onderwerpen die spelen binnen het vakgebied en leidt je op tot een serieuze gesprekspartner voor ICT’ers. Je maakt uitgebreid kennis met ICT-begrippen en –processen. Ook krijg je meer inzicht in je eigen ICT-activiteiten en leer je ICT-informatie sneller en effectiever verwerken.

Training Wegwijs op de Computer

Voerde je tot op heden je werk eigenlijk altijd uit zonder computers, maar gaat dat nu veranderen? En wil je daarom graag je computervaardigheden ontwikkelen? Dan biedt NCOI je de training Wegwijs op de Computer. In dit programma leer je werken met het besturingssysteem Windows, maak je kennis met het tekstverwerkingsprogramma Word en het rekenprogramma Excel en leer je het internet gebruiken. Tijdens de training oefen je de basis ICT-vaardigheden op de computer. Zo leer je met vertrouwen je huidige of toekomstige computerwerkzaamheden uitvoeren. Ook ontvang je een handboek, zodat je na de training nog meer kunt leren over andere onderwerpen.

De voordelen van een training bij NCOI

Onze leslocaties liggen verspreid door heel Nederland. Je kunt zelf kiezen waar en wanneer je de training volgt. Bovendien zijn onze klassikale trainingen volledig praktijkgericht. Professionele trainers die werkzaam zijn in het vakgebied geven je op een interactieve manier inzicht in alles wat je moet weten over de verschillende IT-gerelateerde onderwerpen. Ook ga je onder hun begeleiding aan de slag met opdrachten die je direct kunt toepassen in je eigen werk.