Menu
NCOI Opleidingen - ICT

ITIL, BiSL, ASL

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen heeft een ruim aanbod aan ITIL®-, BiSL®- en ASL®-opleidingen en -trainingen voor je op MBO-, HBO- en Masterniveau....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen heeft een ruim aanbod aan ITIL®-, BiSL®- en ASL®-opleidingen en -trainingen voor je op MBO-, HBO- en Masterniveau....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen heeft een ruim aanbod aan ITIL®-, BiSL®- en ASL®-opleidingen en -trainingen voor je op MBO-, HBO- en Masterniveau....

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Prijs

MBO-programma (1) Een MBO-programma is opgebouwd uit meerdere modules van een erkende MBO-opleiding. Met een MBO-programma verdiep of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op MBO-niveau. Na het afronden van een MBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige MBO-opleiding.

NVAO-geaccrediteerd
6 maanden MBO-programma

Vakopleiding (2) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk. Met deze opleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je (gewenste) beroep of vak zelfstandig te kunnen uitoefenen.

Training (5) Tijdens een training staan je eigen praktijk en het ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen heeft een ruim aanbod aan ITIL®-, BiSL®- en ASL®-opleidingen en -trainingen voor je op MBO-, HBO- en Masterniveau. Bekijk het uitgebreide aanbod en ontdek welke opleiding of training het beste bij je past.

Praktijkgerichte opleidingen en trainingen ITIL®, BiSL® en ASL®

Dankzij de digitalisering wordt de beheersing van automatiseringsprocessen steeds belangrijker. Met een opleiding of training ITIL®, BiSL® of ASL® ontwikkel je vaardigheden om deze processen verder te optimaliseren. Welke vorm sluit het beste aan bij je organisatie?
  • De focus op IT-servicemanagementprocessen (ITIL®)
  • Als uitgangspunt de gebruikersorganisatie (BiSL®)
  • Een framework voor applicatiemanagement (ASL®)


Haal een officieel erkend ITIL®-certificaat

Wil je in drie boeiende trainingsdagen fundamentele kennis opdoen van ITIL®? Kies dan voor de training ITIL® Foundation en ontwikkel direct toepasbare vaardigheden om de productiviteit en klanttevredenheid van jouw organisatie te verbeteren. Na afloop van de training ontvang je het officiële certificaat ‘ITIL® Practitioner’ van NCOI Opleidingen. Wil je dit programma verder uitbreiden met een praktijkprogramma? Kies dan ter aanvulling voor de training ITIL® Practitioner. Na afloop kun je beheerprocessen optimaal inrichten vanuit het ITIL®-principe. Daarbij beschik je over de vaardigheden om nieuwe processen succesvol te implementeren. Bovendien ontvang je na afloop de officieel erkende certificaten ITIL® Foundation en ITIL® Practitioner.

De gebruiker centraal met BiSL®

Met BiSL® stel je niet de ICT-organisaties (aanbod) maar de gebruiker (vrager) centraal. Dat maakt BiSL® bijzonder interessant als raamwerk voor functioneel beheer en informatiemanagement binnen je organisatie. Hoe zorg je ervoor dat informatie voor de gebruikers relevant en eenvoudig in gebruik is? Met deze en vele andere vragen ga je tijdens de training BiSL® Foundation aan de slag. Hiermee leg je dan ook een stevig fundament voor je verdere carrière.
 
Heb je reeds enkele jaren ervaring met BiSL®, dan sluit de training BiSL® Advanced het beste bij je aan. Tijdens deze training zet je de volgende stap in de toepassing van het BiSL®-principe. Aan de hand van praktijkopdrachten breng je de huidige toepassing van BiSL® binnen je organisatie in kaart en onderzoek je waar nog winst te behalen valt. Daarmee lever je direct een waardevolle bijdrage aan de procesbeheersing van je organisatie.

Optimaal applicatiemanagement met ASL®

Werk je veel met applicaties en wil je de processen hieromheen beter stroomlijnen? Zie je kansen in de huidige beheersing van applicaties en wil je deze met beide handen aangrijpen? Dat kan, met de training ASL® Foundation bij NCOI Opleidingen. Tijdens deze boeiende training verdiep je je in het ASL®-raamwerk. Daarbij ontwikkel je vaardigheden om deze in je organisatie te implementeren. Na afloop van deze training ontvang je het waardevolle certificaat ‘ASL® Foundation'. Bovendien bereidt deze training je perfect voor op het officiële APMG-examen ASL® Foundation. 

Waarom NCOI Opleidingen?

Onze opleidingen en trainingen op het gebied van ITIL®, BiSL® en ASL® zijn direct verbonden met de praktijk. Issues uit je dagelijkse werk worden tijdens de interactieve lesbijeenkomsten gebruikt om de theorie aan de praktijk te verbinden. Dat maakt de theorie niet alleen herkenbaar, maar ook direct toepasbaar. Daarbij kun je met een training of opleiding bij NCOI Opleidingen zelf kiezen waar en wanneer je studeert. Doordeweeks, in de avond of in het weekend. Zo kun je je opleiding of training volledig afstemmen op je werk- en privésituatie. Niet voor niets is NCOI Opleidingen de grootste opleider voor werkend Nederland.