Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Hydrauliek

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je wilt hydraulische schema's begrijpen en installaties kunnen onderhouden? Volg dan de training Hydrauliek. Na het afronden van deze training spreek je de vaktaal! Je hebt kennis van de werking van de componenten en symbolen en begrijpt hydraulische schema’s. Je bent in staat storingen op te sporen en te verhelpen, planmatig onderhoud uit te voeren en inspecties te doen. Zo heb je je vakkennis op het gebied van de werking van hydraulische installaties en apparatuur vergroot.

Je resultaat

Na de training heb je kennis van hydraulische schema’s en installaties. Je kunt het volgende in de praktijk toepassen:

  • Storingen opsporen en verhelpen
  • Planmatig onderhoud uitvoeren
  • Inspecties uitvoeren

Voor wie?

Werk je als storings- of onderhoudsmonteur, maar heb je beperkt kennis van hydrauliek? Dan is de training Hydrauliek iets voor jou.

Praktijkgericht

Tijdens de training ga je zelf aan de slag op een praktijklocatie. Je oefent hier onder andere met:

  • Basissystemen
  • Componenten en regelingen

Vooropleiding

Een technische vooropleiding op minimaal MBO-niveau 3 of vergelijkbaar is gewenst.

ROVC

Dit programma wordt uitgevoerd door ROVC. Je wordt ook ingeschreven bij ROVC en ontvangt van hen de correspondentie en materialen.

Hydrauliek

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.